Sveikas meitenes ☺
Pastāstīšu savu dzīvesstāstu ? - pie visiem ginekologiem, pie kuriem esmu gājusi, man visi kā viens teica, ka man būs problēmas palikt stāvoklī, jo man bija neskaitāmas problēmas pa sieviešu līniju. Dzēru diezgan ilgu laiku hormonālās tabletes, bet ar vairākiem pārtraukumiem.
Ar vīru saņēmāmies un izlēmām, ka beidzot ir jāmēģina.
Pie pēdējā ginekologa pie kura es biju, teica: "Mēģiniet palikt stāvoklī pusgada laikā (šaubos, ka Jums kas sanāks, bet nu. Ja nu nesanāks, tad Jums atliek tikai mākslīgā apaugļošana". Mākslīgā apaugļošana 25 gados, nopietni??? ?
Neskatoties uz to, mēģinājām. Un ko Jūs domājat - pamēģinājām 2 nedēļas un es jau esmu stāvoklī. ???
Pirmā doma - gribējās aiziet pie tā ginekologa un pateikt pāris "maigus" vārdus, bet izlēmu, ka viņa nav manas uzmanības vērta. ?? Tāpēc silti iesaku tām meitenēm, kurām ir grūtības palikt stāvoklī ticēt un cerēt! Un neklausītos īgnās ginekoloģēs, kuras ienīst savu darbu!
Termiņš ir ļoti maziņš, bet es jau gribētu laicīgi atrast ginekologu, kas profesionāli vērtēs manu grūtniecību un palīdzēs man iznēsāt veselu bērniņu! Negribu, lai šis īpašais laiks pārvēršas par elli dēļ nejauka, neprofesionāla ārsta ? Vēlos dzirdēt viedokļus no Jums!!
Uz doto brīdi esmu atradusi 3 ārstus kursus izskatīt - Jeļena Rozenblīte, Ieva Daize un Eva Barkāne. Ko Jūs varat par viņām pastāsīt??? Paldies par atsaucību! ♥