Sveikas meitenes ! Man ir sasāpējies jautājums un interesē vai kādai ir bijis līdzīgi? Man vienmēr ir bijušas daudz dzimumzīmes un laikam ejot uzrodas vēl vairāk un vairāk. Taču, jau dauuuudz gadus man ir dažas dzimumzīmes cirkšņa rajonā, nu jūs jau saprotat kur, un tas ir tik neglīti, tieši no visam manām dzimumzīmem vislielākās ir tieši tur, es nezinu ko lai daru, nevaru ar viņam sadzīvot , bieži nosodu sevi kāpēc tieši man kait kam tādam ir jābūt ?
atvaino, es negribēju ironizēt par problēmu.. man nav šādas pieredzes. Novēlu Tev rast risinājumi, gan jau nāks arī labie padomi .. Jauku vakaru. Gan iepatiksies sev, un citiem ! Esi pārliecināta par sevi !
Aizej pie dermataloga un izrunā iespējas viņu noņemt. Ir dažādas kosmētiskās iespējas un dermatalogs ieteiks labakot. Nemoki savi un izdari to. Galu galā nav par ko kaunēties. Lai dzimumzīmes nerastos ir maksimāli maz jāuzturas saulē.
Es šaubos, ka sevis nosodīšana tev kaut kā palīdzēs atrisināt šo problēmu. Man bija viena paliela, uz āru vērsta dzimumzīme tieši starp kājām, blakus kaunuma lūpai, aizgāju pie dermatologa un noņēmu.
Mūsdienās nav problēmu likvidēt dzimumzīmes. Nav jau tā, ka Tu pati mājās varētu atbrīvoties no tām. Pieraksties pie dermatologa un šī "problēma" ātri tiks atrisināta!
Es šaubos, ka sevis nosodīšana tev kaut kā palīdzēs atrisināt šo problēmu. Man bija viena paliela, uz āru vērsta dzimumzīme tieši starp kājām, blakus kaunuma lūpai, aizgāju pie dermatologa un noņēmu.
Uz kuru klīniku gāji? Un kādā veidā Tev noņēma , ar lāzeri?