Esam 8 gadus kopā, bildināja pēc 6. Principā, nebija galīgi negaidīti, jo kaut kādus sīkumus es pamanīju, kas man lika domāt, ka kaut ko viņš perina tajā virzienā?
Kādēļ gaidīja 6 gadus? Jo bijām pavisam jauni, kad iepazināmies un tad bija citas lietas, mums personīgi uz to mirkli nedaudz svarīgākas par kāzām. Un tad, kad bijām stabili nostājušies uz savām kājām un 100% varējām sevi nosaukt par "savu" ģimeni, tad arī bildinājums atnāca. Taču kāzas lielas netaisījām...principā, bija vienkārši sarakstīšanās ģimenes lokā?
Tomēr bildinājumam ir jānāk no sirds, tam ir jābūt apdomātam un drošam lēmumam un tas jau ir atkarīgs no vīrieša, cik viegli vai grūti viņam nākas lēmumu pieņemšana.
Jo man ir draugi, kuri arī ir ilgi kopā un pagaidām neizskatās, ka bildinājums briestu un visiem šiem pāriem par iemeslu ir tas, ka vīrietis kaut kādā mērā nav pārliecināts par meiteni/sievieti (tam nav jābūt saistītam tieši ar krāpšanas pusi), tas ir vairāk domāts vispārīgi. Ka varbūt meitene pārāk daudz "zāģē", pārāk maz pievērš uzmanības, jo daudz laika velta darbam, vai kaut kādi citi "pārāk" un vīrietis nevar saprast- jā vai nē, jo it kā mīl, bet tā kā nav pārliecināts vai sieviete "neizbesīs" ar lietām, kuras jau tagad tā kā uztrauc. (To saku tikai no pieredzes no saviem draugiem, citiem pāriem varbūt tie iemesli ir citādāki). Jā, ir vīrieši, kuri ir impulsīvi un ,nenovelkot rozā brilles, bildina jau pēc gada vai pusotra. Labi, ja ir labi un pāris prot risināt ģimenes problēmas, kuras iepriekš taču nav bijušas, jo atkāpties nav kur! Bet, ja nē, tad ir, kā ir un sanāk, kā sanāk?