Labrīt, visām, šajā skaistajā rudens rītā !
Daba iekrāsojusies rudens toņos, un esmu apņēmības pilna izbaudīt šo dabas krāšņumu .
Rudens man vienmēr ir ļoti īpašs, galvenokārt dēļ sava spilgtā un īslaicīgā skaistuma !
Arī tad, kad lapas jau nobirušas, kad viss kļuvis pelēks un vēss , tie ir brīži, kad ļauties pārdomām, varbūt kādai grāmatai, varbūt pat romantiskai avantūrai, siltam dzērienam , ēdiena gatavošanai ! Vienvārd sakot, radošums un siltums mostas cilvēkos ! Vismaz manī ! Rudens mani uzlādē ! Mani uzlādē arī labs sekss, vīns.. Bet tas viss rudens noskaņās ir kā pipari ar vaniļu ! Kā ir ar jums ?
Nobirs lapas, parādīsies skaidrās, naksnīgās debesis, zvaigznes iemirdzēsies vēl spožāk :) Skaistums ! Tad ziema, slapjdraņķis.... es neturpināšu ! Jo patīk man rudens vislabāk ! Pavasarim arī nav ne vainas.. Bet par to vēlāk, kādu citu reizi :)
Izveidoju tēmu, kurā varam dalīties ar savām rudens sajūtām, piedzīvojumiem pie dabas, vai sajūtām un domām ! Protams arī bildēm, izcili, ja personīgajām.. Padalīsimies ar labo un skaisto! Vēlāk, vakarpusē, centīšos ielikt kādu foto no savas dienas !
Visām novēlu izbaudīt šo rudens mirkli !