Gan jau arī jūs šeit esat dzirdējuši par šo karti un iespēju dabūt 10€ no zila gaisa. Vai kāds kaut ko zin vairāk par šo un cik droši tas ir? Tagad to vien sociālajos tīklos apkārt var redzēt kā šīs kartes reklamēšanu
Gan jau arī jūs šeit esat dzirdējuši par šo karti un iespēju dabūt 10€ no zila gaisa. Vai kāds kaut ko zin vairāk par šo un cik droši tas ir? Tagad to vien sociālajos tīklos apkārt var redzēt kā šīs kartes reklamēšanu
Es pati neesmu baigi interesējusies sīki, bet man iepriekšējais darba devējs izmantoja, jautāja vai arī man ir, takā cilvēks ļoti svarīgs, ieņem augstus amatus utt, tad domāju, ka viss tur droši:)
Vienkārši domāju vai tiešām ir tā ka var dabūt 10€ tikai par reģistrēšanos, vai nav nekādas apkalpošanas maksas un vai tiešām ir droši un gudri fotogrāfēt savu pasi un sūtīt bildi
Atver vinu majaslapu un izlasi vai ir tev jēga no tās kartes vai nav. Zinu ka daudzi izmanto un viss ok. Del 10 e karti taisit, ja to turpmak neizmantosi, kam tas vajadzigs? Tos 10 e varot iegut, ja parskaita savu naudu uz revolut kontu.