Mana draugs, topošais vīrs, ir itkā ļoti inteliģents cilvēks, viņš ir ārsta un es sagaidu arī kaut kādu loģisko domāšanu no viņa puses. Teiksim, mēs braucam mašīnā, pa nezināmu pilsētu, viņš skatās GPS navigācijā, un apmēram 4-5x VIENMĒR kaut kur pašauj garām.
Tori @ 29.09.2019 16:02Mēs lietojam vienu un to pašu aplikāciju, un man nekad nav bijušas problēmas. Tas ir mazliet savādāk viņa gadījumā, teiksim, GPS saka - griez pa kreisi, viņš griež pa labi. Un tad mums sanāk braukt papildus 20min reizēm, jo mēs dzīvojam milzīgā pilsētā, ārzemēs (viņš te arī ir dzimis).tas vairāk ie tā, ka viņš nekad nekoncentrējas, nekad un ne uz ko.
Agrāk es viņam mierīgi teicu, tad es sāku ar rokām norādīt virzienus, bet tagad es jau vairs nevaru izturēt un vai nu lieku viņam dot man braukt jeb sēžu mašīnā un vienkārši pūšu pie sevis visu laiku ?
Doublechoco @ 29.09.2019 17:03Tu viņu nemīli.
Katram cilvēkam ir savi trūkumi, ja tie trūkumi sāk pārlierku kaitināt, tas nav tavs cilvēks. Nav izslēgts, ka tavs nākamais vīrietis arī nepratīs atšķirt kreiso pusi no labās, un tu par to tikai mīļi pasmiesies.
Nav izslēgts, ka tavs nākamais vīrietis arī nepratīs atšķirt kreiso pusi no labās, un tu par to tikai mīļi pasmiesies.piekrītu! Kā saka, otrā puse ir kā skolotājs, kas cenšas mums pasniegt mācību stundu:)
Ārsts un rij kā cūka, fu, tas gan neiet kopā.tas ka vins ir ārsts nenozīmē la vinam jaieveroulads noteikts dzīves veids. Protams tas ir neglīti un nemotivē pacientu mainīties, bet bonam nav pienākums būt veselam.
Ketija123 @ 29.09.2019 20:01Manējam ir nelāgs ieradums mani kaitināt un runāt absolūtas muļķības tajos brīžos, kad redz mani izbesījušos, sliktā omā, aizkaitinātu. Viņam tas sagādā baudu. Un galu galā es vairs nespēju būt dusmīga, jo viņa tēlotais debilisms liek man pasmaidīt. Mani nekas viņā nekaitina. Ok, ir dažas rakstura īpašības un uzskati, kurus varbūt gribētu mainīt, bet neviens jau nav ideāls. Autores gadījumā šķiet, ka puisis nav īstais. Ja tādi nieki tik ļoti kaitina, tad diezgan skaidrs, ka nemīli viņu, vibrējat dažādās dzīves frekvencēs.
P. S. Mani kaitina lēni cilvēki un tādi, kad daudz runā, bet īsti nepasaka neko, neprot noformulēt savu viedokli un runā murgaini, nevajadzīgi plaši. Ja man būtu tāds puisis, ak jēziņ, nē. Bet citas šādus tipāžus sauc par gudriem un emocionāli inteliģentiem (no pieredzes).
šis vienk made my day????Tori @ 29.09.2019 15:38Sveikas.
Kā sadzīvot ar otras puses kaitinošiem izgājieniem? Un kā savaldīties, neko neteikt?
Dažām varbūt liksies, ka es esmu traka, vai arī man ir pārāk augstas prasības bet.. došu piemēru.
Mana draugs, topošais vīrs, ir itkā ļoti inteliģents cilvēks, viņš ir ārsta un es sagaidu arī kaut kādu loģisko domāšanu no viņa puses. Teiksim, mēs braucam mašīnā, pa nezināmu pilsētu, viņš skatās GPS navigācijā, un apmēram 4-5x VIENMĒR kaut kur pašauj garām. Mēs vienmēr visur kavējam, jo šķiet, ka viņš nemāk elementāri pārvietoties ar auto. Es esmu sieviete ar 9 gadus mazāku braukšanas stāžu, un man nekad šādas ķibeles negadās.
Otra lieta, viņš, atvainojos par izteicienu, rij kā cūka, un tad kad ir pieēdies vienmēr iet kaut kur pagulšņāt. Es nesaprotu, kapēc viņš nevar paēst normāli, bet jāapēd uzreiz 3 porcijas līdz komai.... esmu mēģinājusi ko teikt, bet neklausas. Pie tam viņš nav arī līdz ar to ekselentā formā.
Vēl, viņš brīžiem runā galīgus suņa murgus. Es viņā klausos, skatos uz viņu, un bieži domāju - kā viņš vispār pabeidza medicīnas skolu...
Ir daudz daudz lietas, kas man sāk viņā ar vien vairāk kaitināt, un to sapratu tad, kad aptvēru, ka mums būs jāpavada viss mūžs kopā.
Kā man iemācīties uz to pievērt acis? Es brīžiem tik ļoti sadusmojos par šiem sīkumiem, ka negribu pat lai viņš man pieskaras, bet es negribu tādas attiecības, un es negribu taisīt skandālus par neko, bet tiešām viņš man ĻOTI kaitina, katru dienu...
p.s. Esmu ar viņu runājusi, bet man šķiet viņš neredz nekur problēmu..