1)Natura Siberica Made for Copenhagen Frozen Berries vitamīnu šampūns taukainiem matiem, 400ml
Palmiņa @ 28.09.2019 18:35Ieteikums mazgāt retāk uz mani nestrādā un tam nav jēgas. Dermatologs teica, ka jāmazgā tik bieži, cik vajag un turēt ilgāk nav vērts.
Nevajag pirkt speciālos līdzekļus, lai mazāk būtu taukaini, vienkārši kombinētiem matiem.
Es mazgāju katru rītu. Man tas nesagādā nemazāko problēmu. 2 min ilgāk dušā pastāvu. Izmazgāju. Kamer krāsojos, dzeru kafiju, paskatos 900 sekundes no rīta mato pažujuši, atliek nedaudz ar fēnu apžāvēt un viss. Liela muiža.
Agrāk mēģināju mazgāt tur vienu reizi trīs dienās vai nemazgāt brīvdienās un tas neko nedeva. Tikai pašai pretīgi staigāt bija, īpaši, kad pa nakti un sporta zālē sasvīda.
es ceļos 7.30 tā vai šā. Ja nemazgāju, tad arī. Nekādu laiku man neaizņem, jo netaisnoju un neko nedaru. Izmazgāju un paši izžūst.Acchup @ 28.09.2019 18:52
Nespēju iedomāties sevi mazgājot matus katru rītu, tāpēc priecājos, ka man tas arī nav vajadzīgs. Katram matu struktūra un galvas āda ir atšķirīga, prasa savus produktus un kopšanu, ne tādu kā visiem citiem, tikai pašam jāsaprot, cik bieži, ar ko un kā.
Palmiņa @ 28.09.2019 18:54es ceļos 7.30 tā vai šā. Ja nemazgāju, tad arī. Nekādu laiku man neaizņem, jo netaisnoju un neko nedaru. Izmazgāju un paši izžūst.
Ja būtu jāčakarējas ar taisnošanu, maskām, eļļām, ieviedošanu utt, tad arī nemazgātu, bet tā neredzu problēmas. Kamer mazgājos fiksi saziepēju un skaloju ārā.
Palmiņa @ 28.09.2019 18:54es ceļos 7.30 tā vai šā. Ja nemazgāju, tad arī. Nekādu laiku man neaizņem, jo netaisnoju un neko nedaru. Izmazgāju un paši izžūst.
Ja būtu jāčakarējas ar taisnošanu, maskām, eļļām, ieviedošanu utt, tad arī nemazgātu, bet tā neredzu problēmas. Kamer mazgājos fiksi saziepēju un skaloju ārā.