Motivācija attiecībām

Reitings 108
Reģ: 26.09.2019
Es pat nezinu ko gribu dzirdēt, kādu motivējošu vārdu par to, ka pēc 30 tikai sākas dzīve :D esmu tuvu tam slieksnim un nolaižas rokas ar vien vairāk un vairāk.
Kur lai meklē motivāciju,un cerību, ka kādreiz būšu ilgstošās laimīgās attiecībās? Nē, man nav pašvērtējuma problēmas, tieši otrādi, es apzinos, ka esmu izskatīga un jautra un gudra un viss ir kārtībā. Bet tā laikam arī ir problēma nr.1, tas, ka arī citi mani tikai uztver, kā smuku sejiņu, jautra laika pavadīšanu un viss. Es nezinu, es nesaprotu vai es vienkārši vīriešiem apnīku pēc kāda laika, bet pēdējos 6 gados ilgākās attiecības kas man bija bija pusgads un tālāk jau par 3 mēnešiem, mēnesi. Vienmēr kāds atrod ko citu, kādu citu. Kā lai saprot, kas ir tas, kas man trūkst, kura vērtība ir pazudusi, kad citi nespēj mani uztvert kā nopietnu attiecību materiālu? Visiem esmu plāns B, plāksteris, bija jautri, paldies. Nē, es nelecu ar visiem uzreiz gultā. Es esmu par to runājusi ar citiem vīriešiem, visiem kā viena atbilde – ar Tevi viss ir kārtībā, tiešām, tā vienkārši notiek, neveidojas tālākas jūtas.
Bija laiks, kad par to centos nedomāt, un tad atkal, iepazinos, viss bija super, skaisti, es jau tiešām domāju, ka beidzot, nu tik laimīgi un viegli viss un puff, sabruka kārtējais kāršu namiņš. Nejūtos izmisusi, uzmanības netrūkst, bet kā lai rod motivāciju tikties, atvērties un atkal kādam pieķerties, bez bailēm, ka tas būs kārtējais, kurš pēc kāda laika atkal salauzīs sirdi.
26.09.2019 10:45 |

Reitings 179
Reģ: 28.10.2017
Vēl par ko es aizdomājos, ka pie attiecību neesamības sievietes mūždien vaino sevi, analizē, rokas cēloņos un visiem ir savs "gudrais" viedoklis "Kāpēc"! Savukārt, brīvi puiši šķiet kā suga sabiedrībā nepastāv, jo diskusijas medijos, internetā, ar cilvēkiem dzīvē utml.ar mērķi noskaidrot cēloni kāpēc vīrieši ir vieni - ir gaužām maz. Ko tad šie brīvie vīrieši tādu nedod? Vai vienmēr sieviete ir pie visa vainojama un atbildīga? Bieži vien sievietes tiek vainotas pat tad ja vīrietis pamet sievieti ar kopīgo bērnu, jo redz pēc tādām gudrulēm kā dažas, tad šī nav jaudājusi sadot prieku, atzinību, emocijas utml.! Bet vai atzinībai ir jānāk bez iemesla, ka tik pielūgt bikšaini?
15.10.2019 10:50 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Atlaid situāciju. Varbūt puiši jau zemapziņā jūt tavu lielo vēlmi pēc nopietnības un tas atbaida.
15.10.2019 11:00 |

Reitings 179
Reģ: 28.10.2017
Bigsister, nepārspīlēju.. tas ko tu uzrakstīji ir pašsaprotami un man nav par ko iebilst. Pašai man ir laba izglītība, labs darbs. Bet ja vīrietis primāri izvērtē materiālo - cik daudz var dot un tas tiek vērtēts zemāk par bērniem, tad es neuzskatu to par vīrieša uzvedību. Sievietei tas ir pieļaujami, jo dekrēta laikā ir mazākas finanšu iespējas, kad bērns ir pavisam maziņš arī tāpat, vai attiecībām izjūkot lai nav vienai jāuztur kopīgais bērns, bet vīrietim kādā sakarā vajadzīga droša paļaušanās uz sievietes "došanu iedzīvei"? Ja pieņem, ka 95% bērnu pēc šķiršanās paliek sievietei un, ka dekrētā paliek sieviete un ierobežotas karjerisma iespējas ir sievietei, ja ir maziņš bērns. Es atbalstu vīrišķīgus vīriešus, tas arī viss.
15.10.2019 11:08 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Naudu vīrietis var nopelnīt arī pats, tāpēc arī tās gudrās un ar labajiem darbiem bieži ir vienas. Jums jāsaprot, ka vīrietis sievietē meklē to, ko nevar ne nopelnīt, ne nopirkt veikalā.
15.10.2019 12:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits