Sekss būs labāks, un piedzīvojumu vairāk, labo domu arīBērniem tieši tā arī visu paskaidrot?
amsterdama @ 18.09.2019 20:55Bērniem tieši tā arī visu paskaidrot?
Ary @ 18.09.2019 21:25
ko tur daudz paskaidrot ? bērni ir bērni, jo vairāk skaidrosi, jo vairāk būs jautājumu. Protams, jāinformē būtu. Bet , normālā gaismā to pasniedzot . Bērni labi aprod ar pārmaiņām. Īpaši, ja vecāki atbildīgi tās risina, bez scēnām , vai vismaz tādām, kuras bērni nezin..
Protams, jāinformē būtuvispār... Tā kā bērni butu stulbi un vini tik eksistē.
Kiskismau @ 18.09.2019 21:32Ary... Labak neklausīties viņas viedoklī. Šīs teikumu vispār... Tā kā bērni butu stulbi un vini tik eksistē.
Tie bērni kuriem ir šķirti vecāki zin cik tas ir grūti un sāpīgi. Tas paliek atmiņā visu mūžu.
Kad mana mama šķīrās ar bērnu dalīšanu bija grūti. Man sākās dēļ tā visa emo fāze, gribeju dzīvot pie tēta, bet neļāva.
Man arī šķīrās ģimene, lai gan pieņēmu tajā laikā, ka viss itkā daudz maz normāli, tad gadiem ejot viss nāca atpakaļ.
Bērns ir nesaprašanā, pazūd viņa ierastā vide un komforta zona
andie @ 18.09.2019 22:15
Labāk ir šķirti vecāki,nekā vecāki kas savā starp par kaut ko strīdās.
Mani vecāki šķīrās ,kad man bija 11/12 pilnīgi nekādu problēmu man ar to nebija, nekādi pārdzīvojumi or smth, dabiska lietu kārtība, ar abiem vecākiem attiecības pilnībā nemainijās, arī vecāki palika draugi. Nekad īsti neeamu spējusi izprast visu to šūmi ap bēnu viedokli pie šķiršanās.