Sveiki!
Šis temats , noteikti, jau ir klasika un tomēr lūgšu izteikt Jūsu domas šajā situācijā.
Maijā, pēc vairākiem gadiem, satiku sen neredzētu skolas biedru. Pasākuma laikā daudz runājām, dejojām.. vienkārši labi pavadījām laiku. Izrādījās, ka viņš kādu laiku jau ir šķīries un ne ar vienu citu viņam nav attiecības. Tas mani iepriecināj, jo šobrī es arī baudu brīvas sievietes statusu. ;)
Pēc mēneša viņš man netīšām uzzvanīja vienā vakarā, it kā esot sajaucis telefona numurus. Pēc ilgākas telefona sarunas, viņš atbrauca man pakaļ un mēs aizbraucām uz zaļumballi. Atkal jau foršas sarunas, dejas , bet nekas vairāk...
Nākošajā dienā viņš ar mani sazinājās, lai uzzinātu kā jūtos pēc vakardienas pasākuma un pateicās par forši pavadīto laiku.
Teikšu godīgi, abpusējas sipmātijas nevar nepamanīt. ☺
Tad bija klusums, nesazinājāmies, bet atkal jau nejauši satikāmies vēl vienā pasākumā. Ieraugot mani , viņš atsāja meiteni ar kuru tajā mirklī dejoja, apķēra mani un priecājās mani satikt. Visu vakaru pavadijām kopā un vakara beigās viņš kopā ar mani palika pa nakti pie maniem draugiem. Gulējām kopā vienā gultā, apkērāmies, bija glāsti.... BET nekas vairāk, pat ne skūpsti... Es neko nesaprotu!!!
Man nav tagad īsti skaidrības - vai es viņam patīku kā sieviete? Vai viņam tomēr nav nekādas lielākas intereses par mani?
Zinu, ka viņš ir dziļi vīlies iepriekšējās attiecībās, jo draudzene pēc 10 gadu kopdzīves viņu piekrāpa, bet vai tad viņš tagad visas sievietes par vienādām uzskatīs?
Man viņš ļooooti simpatizē. Ar viņu ir tik patīkami pavadīt laiku kopā, komunicēt..
Tāpēc vēlos uzzināt Jūsu domas, dāmas, ko man darīt šādā situācijā - sazināties pašai ar viņu , vai gaidīt, kad viņš mani pats uzmeklēs?
Varbūt, te ir kāds vīrietis, kurš var šo visu situāciju paskaidrot no vīriešu skatu punkta? :)
Paldies!