Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Problēmas risinājums?

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Sveikas.
Pieķēru pati sevi pie problēmas, ar kuru vēlos tikt galā.
Man ir vairākas man tuvas draudzenes, ar kurām sazinos, ik pa laikam satiekos, kuras, varētu pat teikt, ļoti mīlu. Vienu no draudzenēm uzskatu par sev vistuvāko - draudzība no vidusskolas laikiem. Lai arī nerunājam katru dienu, tomēr, manuprāt, viņa mani saprot vislabāk un šī ir tā draudzene, kurai es būtu gatava ziedot visus līdzekļus, lai palīdzētu, kad tas būtu nepieciešams. Uzaicināju viņu but par liecinieci gaidāmajās kāzās un viņa ar prieku arī piekrita.
Lieta tāda, ka šai meitenei ir kāda tuvāka draudzene, ar kuru viņa sazinās daudz biežāk, zin viena par otru visu, kas notiek. Visticamāk, ja viņa sobrīd precētos, viņa mani neaicinātu par liecinieci, lai gan zinu, ka esmu viņai arī ļoti tuva. Es jūtos reizē priecīga, ka man viņa ir, tajā pašā laikā arī mazliet muļķīgi?! Grūti ir izskaidrot, bet sajūta ir līdzīga, it kā es būtu lieka. Un dažreiz šķiet, ka labākajai draudzībai būtu jābūt abpusējai. Es kļūdos?
Jautājums ir - kā man pašai tikt galā ar šo problēmu? Es par to ik pa laikam "sacepjos" tik tālu, ka negribas kontaktēties ar viņu brīdī, kad, piemēram, sēžam kafejnīcā un pēkšņi viņai raksta šī draudzene un man viņa stāsta, par kādiem sīkumiem pat viņas sarunājas.
Es zinu, šis viss izklausās muļķīgi. Kā lauzt savu lielo vēlmi pēc abpusējas labāko draudzeņu būšanas?
(nezinu, vai ir svarīgi piebilst, bet ar šo meiteni mēs kādreiz tiešām bijām labākās draudzenes, vienakrsi kādā brīdī mazliet attālinājāmies un sobrīd tā vairs nav). Varbūt kāds pieredzes stāsts..
03.09.2019 12:51 |

Reitings 809
Reģ: 04.08.2019
Forša, labi uzrakstīta tēma :)
mans viedoklis- viss ir labi
03.09.2019 13:04 |

Reitings 809
un vsp, tādas greizsirdības ir ļoti labas ! Man tas liekas skaisti. gan pusaudžu vecuma, tabāko draugu , utt draudzībās, gan pieaugušo . kur ir visādi kur 2 tur trešais lieks utt (nerunājot par seksu )
03.09.2019 13:13 |

10 gadiPatīk
Reitings 2456
Reģ: 20.07.2013
Grūti teikt, ko labāk darīt..laikam vienkārši jāpieņem.
Man ir 1 labākā draudzene ( tā mēs viena otru saucam, bet lielākoties šķiet, ka tikai tāpēc,ka esam pieradušas viena pie otras, un draudzējameis ļoti ilgi.) Man bija citas ļoti labas draudzenes, mazliet attālinājāmies, tagad pat nesarakstamies, nesazvanamies, bet kad satiekamies reizi pusgada, tad viss ir tāpat kā agrāk (sarunas,ballītes utt).
Savai labākājai draudzenei vari pajautāt kādas īsti ir viņas attiecības ar to otru meiteni, vai arī viņas ir labākās savā starpā? Varbūt Tev tikai tā šķiet no malas.
03.09.2019 14:16 |

Reitings 809
up.. šī ir interesanta tēma
03.09.2019 21:53 |

Reitings 48
Reģ: 21.04.2018
Ļoti pazīstamas sajūtas :)
Ir pieredzēti abi varianti-gan tāds, ka zinu, ka esmu tikai ''viena no'' labām draudzenēm un arī tāds, ka pilnīgi droši ir gan pēc sajūtām , gan vārdiski noskaidrots, ka labākās abpusēji. Un teikšu godīgi, ka ir nenormāli forši, ja ir patiesi labākā, kurai arī Tu esi tādā pašā lomā. Tomēr tā saikne un uzticība un arī atklātums ir citā līmenī.
Vnk draudzenes.....nu tas ir tā....es pat nesauktu par draudzenēm, bet drīzāk labām vai ļoti labām paziņām...?
Un ir bijusi kādreiz tā stulbā un muļķīgā sajūtiņa"ā, nu tev jau citas ir labākas draudzenes, es jau neesmu tev tik interesanta...nu ja'' :D Un tad tu saproti, ka neesam jau bērnudārzā vai pirmajā klasīte, ka izjūt kaut kādas greizsirdības :D bet kaut kā kaut kur uzpeld tās sajūtas... :)
03.09.2019 23:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits