Sveikas! Man ir 17 gadi, dzīvoju Rīgā. Nekādīgi nesanāk atrast darbu un degustācijās strādāt vairs nevēlos tur ir pilnīgs bardaks. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt? Es mēģināju pieteikties McDonalds un Hesburger un ļoti daudzās citās kompānijās, bet mani neņem. Man ir gada pieredze, bet nesanāk neko citu kā degustācijas un ogas atrast visur jābūt 18 gadiem. Man ļoti vajag darbu.☔
Ja vajag darbu un nav svarīgi kādu palasi sludinājumus un piesakies kaut uz apkopējiem. Pēc likuma 17 gados var strādāt. Zinu ka Clenhose pat uz mobilo brigādi strādāja 17 gadīgi. Protams vecāki iekārtoja. Var arī viesnīcās par istabeni iekārtoties. Meklē, nepadodies. Vēl var rimmi uz plauktu krāmēšanu pamēģināt pieteikties. Uz apkopējiem iesaku ņemt ofisus. Vieglāk, un dažos objektos arī vairāk maksā. Kad paliks 18 varēsi iekārtoties labākā darbā.
pacieties un izmācies.. Kad būsi 18 g veca, tad paralēli mācībām varēsi strādāt
Nu gan padoms. Ja cilvēks grib tikt prom no sliktas ģimenes, vai sakrāt kaut kam... jā pacieties mazliet... :D Vēl vari mēģināt par trauku mazgātāju restorānos.
Tikko FB uzgāju: Meklējam čaklu studentu vai skolēnu darbam darba dienu vakaros un brīvdienās TC Dole, TC Mols, TC Origo. Prasības: Atbildības sajūta, vismaz 17 gadi, Latviešu un krievu valodas zināšanas. Piedāvājam: Apmàcības - darbs ar kasi, dāvanu saiņošana, balonu pūšana, darbs ar klientiem un produktīva preču izvietošana(merčendaizings) Atalgojumu sākot ar 3,50€/h Elastīgu grafiku, Draudzīgu kolektīvu, Rakstiet vēstules un sāksim strādāt kopā!
Gribētos tai stulbajai sievietei pa galvu iedot, kura tik jauniem cilvēkiem iesaka tādas lietas kā kalendārā metode. Un pēctam vēl pasaka, lai meitene taisa abortu. Bet nu, jauniešiem abiem arī galvas nav uz pleciem. Man škiet, ka es jau 12 gadu vecumā, pat ātrāk sapratu, kā tie bērni rodas. ? Grūti spriest, kā labāk darīt. Personīgi laikam par labu abortam, ja vēlas normāli, laicīgi iegūt izglītību un veidot karjeru.