Ketija123 @ 14.08.2019 14:17Aizbrauc kkur pie dabas vai pilsētā, nostājies krustcelēs vai krustojumā. Tai jābūt veca Mēness piektdienā. Pārgriež zaļu (svaigu) kartupeli uz pusēm, kārtīgi ierīvē kārpu no visām pusēm, tad atkal saliek kartupeli kopā, aptin ar diegu, un met pār kreiso plecu prom.
Neesmu nekāda mistiķe, bet tas darbojas. Pirmoreiz to dzirdēju no savas ģimenes ārstes, kur aizvedu krustbērnu, kuram visas tās piesaldēšanas un lāzeri bija kā pupu mizas. Pēc kartupeļa visas kārpas pēkšņi pārgāja. Joprojām nesaprotu, kā. Katrā ziņā neko nezaudēsi, ja pamēģināsi.
Gamergril @ 14.08.2019 15:15EggijaStrutene ir tā puķe. Viņas sulā ir skābe kas to karpu saēd. Aptieka var nopirkt viņas sulas ekstraktus. Tas ir pirmais līdzeklis ko iesaka. Ja tas nepalīdz tad tālāk ir duofilm un ja tad nepalīdz tad jau piesaldēšana un lāzeri.
Man arī ir viena stūrgalvīga kārpa kas nepazūd. Tagad mēģinu ar duofilm, pārējās pazuda ar tām strutenēm.
Ketija123 @ 14.08.2019 14:32annelllee
Tad, kad kartupelis sažūst, tad arī pāriet. Līdz 1 mēnesim.
Pamēģini un pēc tam padalies, vai izdevās.
Eggija @ 14.08.2019 14:42Šis būs noteikti kādam nepatīkami, bet kad biju jaunāka, man uz rokām bija ļoti daudz kārpu, uz vienas rokas kādas 15.. gadi man bija kādi 11-12.. toreiz mamma teica, ka ir puķe, no kurām var izspiest 'sulu', kas man palīdzēs. Atnesa 'sulu' mazā, mazā traciņā un sasmērēja man katru kārpu, jau nākamajā rītā viņas bija ievērojami pieplakušas un pēc nedēļas vairs nebija vispar. Tikai vēlak, pēc pāris gadiem man mamma pateica, ka tā nebija nekāda puķu sula, bet gan viņas mēnešreizes. Lai nu cik jocīgi kādam tas liktos, man reāli palīdzēja un visas kārpas nogāja.
Aizbrauc kkur pie dabas vai pilsētā, nostājies krustcelēs vai krustojumā. Tai jābūt veca Mēness piektdienā. Pārgriež zaļu (svaigu) kartupeli uz pusēm, kārtīgi ierīvē kārpu no visām pusēm, tad atkal saliek kartupeli kopā, aptin ar diegu, un met pār kreiso plecu prom.
Ritss @ 15.08.2019 16:18Tādā gadījumā , ja ir vairākas kārpas tad ir jāpārbauda vispārējais veselības stāvoklis.
Organisms novājināts ļauj ''vīrusiņam'' padarboties.
Ritss @ 15.08.2019 16:18Tādā gadījumā , ja ir vairākas kārpas tad ir jāpārbauda vispārējais veselības stāvoklis.
Organisms novājināts ļauj ''vīrusiņam'' padarboties.