Sveikas meitenes (un puiši), gribējās uzklausīt kādu viedokli, jo pagaidām ar visiem ko runāju, šķiet, ka man vienīgai tā liekas kā man liekas.
Tātad, situācija sekojoša, saņēmu uzaicinājumu uz kāzām, no puiša ar kuru esmu bijusi attiecībās. Labi, attiecības bija pusaudžu gados (15-17), bijām kopā gadu, pēc tam ilgi palikām friends with benefits.. Neteiktu, ka esam baigie draugi, bet kontaktus uzturam, tādus vairāk ja vajag izpalīdzēt kādā situācijā, varbūt reizi vai divas gadā. Vienkārši dzīvojam vienā pusē un paziņas daudz mums kopīgi. Bet saņemot ielūgumu uz viņa kāzām, es sajutos mazliet jocīgi, nav man jūtu pret viņu, esmu jau vairākus gadus attiecībās, jūtos laimīga, tur viss kārtībā. Bet man tāpat liekas ļoti dīvaini kāpēc viņš mani aicina uz savām kāzām. Jo es piemēram savās kāzās nevēletos redzēt sava puiša pusaudžu gadu draudzeni, nu galīgi nē, man tas liekas nepareizi.
Šobrīd ar visiem ko runāju, saku, ka neuzskatu, ka man būtu pareizi tur atrasties. Ņemot vērā, ka tās būs tādas lielas jauniešu kāzas(līgavainim 24, līgavai 21), tusiņa kāzas, pamatā visi viesi, kas būs, visi zin mani un ka esmu bijusi kopā ar līgavaini. Es kaut kā visu laiku domāju, ka no manas puses nebūtu korekti tur atrasties. Lai gan arī mans draugs ir aicināts, itkā dotos kopā. Vai tikai man ir paranoja? Vai tikai man tas liekas stulbi? Jo es piemēram skaidri zinu, ka ja nu es precētos, manās kāzās nebūtu ne manu, ne mana puiša bijušo, tā tam nebūtu jābūt. Kādi ir jūsu viedokļi par šo? Tās ir tikai manas iedomas un tas viss ir tikai man galvā par to, ka tas nav pareizi un ka man nevajdzētu doties uz kāzām? Vai mūsdienās tas ir tā ir normāli?