Alexxa @ 07.08.2019 16:22
Paskaties, cik gadus es jau esmu te. Ko nu ko, bet to, cik % solījumu tiek pildīts, es zinu labi. Te tie admini ir nākuši un gājuši. Kurš atnāk, tas sola, ka viss būs. Es ar dažādiem esmu runājusi. Pārmaiņas pēc, man rodas sajūta, ka runā nevis pienākuma pēc, bet tāpēc, ka tiešām interesē. Un es neesmu tā labticīgā, kas tic visam, ko sola, es uz lietām skatos ar skepticismu. Šoreiz man būs interesanti pavērot, vai un kas mainās. Es personīgi uzskatu, ka te ir jēga dot iespēju, bet tas nenozīmē, ka Tev jādara tas pats. Tas ir tikai mans viedoklis.
nekādu jaunpienācēju nav. Vienu reizi ienāk profilā, un atā. Vairs nekad nenāk. ?Atbalsts @ 07.08.2019 18:39
Tieši tā mēs arī darām. Tāpēc arī vēlreiz atgādināju par iespēju Nosūdzēt attiecīgos profilus.
Taču pret jaunām lietotājām arī jāizturas ar cieņu, šeit bija izteikta dažu vecāko lietotāja atklāta necieņa pret jaunpienācējām. To varējām arī lasīt Nosūdzēt arhīvā par šeit jau pieminēto personu un citām.
cowboy girl @ 08.08.2019 08:24no telefona nākot šeit, pēdējā laikā kautkāds sviests. katru reizi jāspriež ienākt no jauna, kautgan vienmēr uzspiežu uz - atcerēties 30 dienas. un vēl tāda dīvainība, ka ja neienāk tad nemaz neredz pēdējos komentārus. varbūt mana telefona vaina? vēl kādai tā ir?
man tāpat. Lietoju Chrome. Iestatījumos ir iezīmēts, ka jāatceras visas paroles, bet neatcerascowboy girl @ 08.08.2019 08:57Alexxa - lietoju chrome. agrāk viss bija ok, apmēram nedēļu atpakaļ šitā sākās man.
dzerveneee @ 08.08.2019 09:46man tāpat. Lietoju Chrome. Iestatījumos ir iezīmēts, ka jāatceras visas paroles, bet neatceras
Atbalsts @ 08.08.2019 10:03
Salabosim. Skatos, kas par lietu!
Keanu @ 08.08.2019 10:08
Vai jūs varat arī izlabot komentārus, jo sākumā tiem ir A-Z sistēma, bet pēc kāda laika Z-A, sāk kaitināt
atkal pilns forums ar spamu?♀️Atbalsts @ 08.08.2019 10:17
Precizē lūdzu domu šeit http://lilit.dieviete.lv/forums/topic/215352-it-un-foruma-funkcionalitate/ , kas tieši nestrādā.
merida @ 08.08.2019 16:42Atbalsts kaut kur izkūpējis ...
uz kāda pamata tad tika izdzēsts mans profils pirms dažām stundām? Jums darīt nav ko vai kas? Tiešām domājat, ka ir tiiiiiik grūti uztaisīt vēl vienu vai pilnīgi citu? (cenzēts) vienkārši...?♀️?♀️?♀️Atbalsts @ 07.08.2019 08:14
Jocīgs piedāvājums! Uz kāda pamata mest ārā lietotājus? Patīk vai nepatīk!
kur tad problēma radusies??Ary @ 16.08.2019 01:23Forums jālieto atbilstoši noteikumiem, tad nebūs problēmu. Iesaku izlasīt .