Make Lilit great again

Reitings 430
Reģ: 09.06.2019
Hey!
Ko jūs vēlētos mainīt Lilitā?
Es, piemēram, gribētu tādu opciju, kur var taisīt aptaujas. ?
06.08.2019 09:41 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Bet tikai dēļ tā, ka nepatīk mēs nedzēsīsim lietotājas. To līdz šim neesam darījušas un arī turpmāk neplānojam.

Super. Kad manu iepriekšējo profilu un citu lietotāju profilus jūs izdzēsāt bez pamatojuma, tad gan šāds uzskats neeksistēja. Bet tagad troļļu dzēšanā jums ir "oj, oj, mēs jau tā nevaram." Bērnudārzs.
07.08.2019 10:14 |

Reitings 745
Reģ: 24.03.2019
wow wow wow kas tad te uzradies. Atbalsts, kas sevi mālē tīru un baltu. Kur tad palika normālu cilvēku profilu dzēšana? Kur palika lietotāju komentāru dzēšana? Laikam viss ir aizmirsies jau... Tagad nevar izdzest torļļus ārā. Iepriekš profilus dzēsa, jo nepatika, ka lietotāji nepiekrīt amdin viedoklim.
07.08.2019 11:13 |

Autorizēts lietotājs10 gadiModerators
Reitings 1373
Reģ: 29.01.2009
Mēs regulāri dzēšam profilus un ierakstus, kuri neatbilst foruma noteikumiem ? Vienkārši par to nerakstām forumā - nezināt nenozīmē, ka tas nenotiek. Regulāri saņemam Nosūdzēt vēstules un attiecīgi rīkojamies.
Šajā diskusijā bija konkrēti pieminēts Admins - attiecīgi ielikām atbildi, lai nav maldīgs priekštats ?
07.08.2019 11:35 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Un kāds ir pamatojums profila dzēšanai, kur komentāri ir tikai neitrāli, nekādu apvainojumu vai lietu, kas neatbilstu noteikumiem?
07.08.2019 12:04 |

Reitings 273
Reģ: 20.05.2019
Gamergril @ 07.08.2019 11:13
wow wow wow kas tad te uzradies. Atbalsts, kas sevi mālē tīru un baltu. Kur tad palika normālu cilvēku profilu dzēšana? Kur palika lietotāju komentāru dzēšana? Laikam viss ir aizmirsies jau... Tagad nevar izdzest torļļus ārā. Iepriekš profilus dzēsa, jo nepatika, ka lietotāji nepiekrīt amdin viedoklim.
nav vērts kaut ko teikt. Ar kādy te runāt kā pret sienu. Jau pirms tiem trīs mēnešiem, kad te viss gāja pa gaisu mēs visu sapratām. ?
07.08.2019 12:04 |

Reitings 430
Atbalsts @ 07.08.2019 11:35
Mēs regulāri dzēšam profilus un ierakstus, kuri neatbilst foruma noteikumiem ? Vienkārši par to nerakstām forumā - nezināt nenozīmē, ka tas nenotiek. Regulāri saņemam Nosūdzēt vēstules un attiecīgi rīkojamies.
Šajā diskusijā bija konkrēti pieminēts Admins - attiecīgi ielikām atbildi, lai nav maldīgs priekštats ?

Es pirms dažām nedēļām nosūdzēju par lietotāju, kurš izteica rasistiskus un aizvainojošus komentārus, tas, diemžēl, netika pamanīts.
07.08.2019 12:34 |

Reitings 430
dzerveneee @ 07.08.2019 12:04
nav vērts kaut ko teikt. Ar kādy te runāt kā pret sienu. Jau pirms tiem trīs mēnešiem, kad te viss gāja pa gaisu mēs visu sapratām. ?

Ja mēs sēdēsim kā pensionāri un neko nedarīsim, tā bedre paliks vēl dziļāka.
07.08.2019 12:35 |

Reitings 273
Reģ: 20.05.2019
Keanu @ 07.08.2019 12:35

Ja mēs sēdēsim kā pensionāri un neko nedarīsim, tā bedre paliks vēl dziļāka.
? visam šitajam mēs jau izgājām cauri? Mēs teicām un es teicu, un zini ar ko beidzās-mūsu profilus vienkārši izdzēsa.
Taisīsi atkal jaunu, atkal teiksi? Atkal tevi nobanos. Un kāda jēga no tā?
Pačeko diskusijas uz atpakaļ, tur tādas lietas iet vaļā no adminiem, ka teikt nav ko.???
07.08.2019 13:57 |

Reitings 430
dzerveneee @ 07.08.2019 13:57
? visam šitajam mēs jau izgājām cauri? Mēs teicām un es teicu, un zini ar ko beidzās-mūsu profilus vienkārši izdzēsa.
Taisīsi atkal jaunu, atkal teiksi? Atkal tevi nobanos. Un kāda jēga no tā?
Pačeko diskusijas uz atpakaļ, tur tādas lietas iet vaļā no adminiem, ka teikt nav ko.???

Iedomājies, rasisms NAV aizvainojums. :D To es tā sapratu no ''admina"
07.08.2019 14:26 |

Reitings 430
Kā arī šeit vat droši lamāties, jo punkts - Dieviete.lv/Forums portālā ir aizliegts lietot necenzētu leksiku un aizvainojošus izteikumus. Atklājot šos pārkāpumus, Dieviete.lv/Forums ir tiesīgs bez iepriekšējā brīdinājuma dzēst blogus, dzēst komentāru, dzēst ziņojumu, dzēst diskusijas, dzēst tiešos ziņojumus un dzēst Dieviete.lv/Forums Lietotāju, kā arī bloķēt IP pieejas adresi, nemaz neattiecas uz šo forumu. :)
07.08.2019 14:29 |

Reitings 430
Viņi nevēlas dzēst aizskarošus komentārus, lai nezustu foruma jēga, kamēr noteikumos rakstīts pretēji. :D :D :D cirks aizbrauca, klauni palika
07.08.2019 14:32 |

Reitings 1373
Alexxa @ 06.08.2019 21:51

Balsojumu jau var sarīkot, tikai - kam Tu iesniegsi rezultātus?
Admins, kuru respektētu pilnīgi visi lietotāji, nav vēl redzēts, vienmēr kādam kaut kas nepatiks. Ar to jārēķinās. Adminam ir soģa loma un vienmēr būs kāds, kurš uzskatīs, ka kāds sods bija nepamatots, vai arī ka kaut ko vajadzēja darīt savādāk. Tā ir adminu darba nesmukā puse. Reizēm pat ir žēl kādu sodīt, jo saprotams, ka tas cilvēks vienkārši ir aizsvilies un nav savaldījies, bet tas ir jādara, citādi stihiskie noteikumu pārkāpēji sāk dumpi par to, kāpēc viņi ir sodīti, bet šis te viens ne. Tajā pat laikā, kad tāds neapdomīgais dabū brīdinājumu, atrodas cits bariņš, kas auro, ka vajadzēja taču šoreiz piedot. Tās ir tādas lietas, ar ko ir jārēķinās, tāpēc arī ir grūti sameklēt normālus adminus - adekvātie, dēļ šīs puses, ne visai grib, jo normāls cilvēks kārtīgi padomās, cik ļoti viņš grib izsaukt uz sevi kaudzi negāciju, pie kam, teju vai ikdienā, tāpēc šie parasti paši nepiesakās uz tādām vietām, atliek vien mēģināt viņus pierunāt. Bet tie, kas priecājas par iespēju banot citus, vispār tādā amatā nebūtu jālaiž, viņi savas prioritātes ir skaidri norādījuši un tur nekas labs nav gaidāms.

Viss ļoti precīzi uzrakstīts!
07.08.2019 15:11 |

Reitings 430
Visa šī diskusija bija veltīga.
07.08.2019 15:26 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Atbalsts @ 07.08.2019 11:35

Pirmkārt, apsveicami, ka komunikācija ir parādījusies. Brīžiem mēnešiem ir klusums un tas lietotājiem rada tādu kā vienaldzības no administrācijas puses, sajūtu. Vēl lielāku pamestības sajūtu lietotājam rada tas spams, kas te reizēm stāv dienām.
Par to, kas te bija konkrēti vakar, vispār būtu jāziņo policijai, pievienojot IP adresi. Tas ir ne tikai kaitinošs spams, kas vairāk, kā pusi dienas te nomētājās (Neko neteiktu, ja tas būtu naktī, visi esam cilvēki, 24/7 nomodā nav neviens), tas ir arī LR likumu klajš pārkāpums.
Otrkārt, pēc nesenajiem notikumiem, kurus man, rādās, ka veiksmīgi, izdevās palaist garām, gaidīt pozitīvu attieksmi pret administrācijas darbu, ir maķenīt naivi. Jā, protams, noteikumos ir rakstīts, ka administrācijai ir tiesības dzēst profilus bez iepriekšēja brīdinājuma, taču, vairumā gadījumu tas tomēr nav ieteicams. Profilus, kas savos komentāros pauž klajus aicinājumus uz likumpārkāpumiem, jā, tur nav ko auklēties, bet šeit ļoti daudzi lietotāji ir izdarījuši kaut ko tik sīku, ka paši pat nesaprot, kas noticis, par ko viņiem tā. Ķēpa, protams, liela, katram rakstīt vēstuli ar to, ko viņš ir izdarījis un izteikt brīdinājumu par noteikumu neievērošanu, taču ilgtermiņā tas atmaksājas, jo dod vairākus labumus vienlaicīgi:
1) Tas uzlabo foruma reputāciju. Dotajā situācijā ar to ir ļoti bēdīgi. Dēļ tā, kā šobrīd tiek izpildīts adminu darbs, varbūtība, ka kāds lietotājs ieteiks šo forumu saviem draugiem, ir faktiski nulle. Ja vien mērķis nav tiešām nolaist te visu pa burbuli, ticiet man, labāk pabrīdināt, pirms šaut.
2) Tas dod reitingu. Banojot par katru sīkumu, te paliek arvien mazāk aktīvo lietotāju. Mazāk lietotāju = mazāk diskusiju. Mazāk diskusiju = zemāks reitings Google. Bet to neviens negrib, tāpēc, ka augstāks reitings nozīmē lielāku apmeklējumu lapai, jo meklētājā rezultāti no šī foruma parādīsies augstāk un ir lielāka iespēja, ka cilvēks izvēlēsies tieši šo forumu un attiecīgi, iespējams viņu ieinteresēs mājaslapa kā tāda.
Tāpēc, ir pamatīgi jāpiedomā pie tā, lai komunikācija ar lietotājiem būtu gana aktīva arī tajās dienās, kad liekas, ka riebjas cilvēce kā tāda, nemaz nerunājot par tiem tur forumā.
07.08.2019 15:50 |

Reitings 7408
Atbalsts @ 07.08.2019 09:29

Lūdzu konkrētāk, ko tieši?
Monitorings notiek visu laiku. Vienai liekas, ka tas ir tollis, otrai nē, tāpēc ir iespēja Nosūdzēt. Bet tikai dēļ tā, ka nepatīk mēs nedzēsīsim lietotājas. To līdz šim neesam darījušas un arī turpmāk neplānojam.

Ir vairākas pazīmes, pēc kurām var noteikt, kurš lietotājs ir trollis. Tā shēma strādā visā pasaulē, ja vajag, varu padalīties (Šoreiz tas nav cinisms no manas puses, man tiešām ir sajūta, ka sarunājos ar cilvēku, kas grib labu, bet par forumiem un to kultūru zina ļoti maz). Laicīgi brīdinu, tas ir laikietilpīgs pasākums, pēc viena komentāra to reti var noteikt. Te jau atkal iesaku ieklausīties lietotājos. Ja ilgstoši pienāk sūdzības no dažādiem lietotājiem par vienu un to pašu lietotāju, tā ir pirmā pazīme, ka ir vērts pievērst uzmanību. Sūdzas tikai par troļļiem un pamuļķiem. Otros banot nav pamata, ar tiem ir jāveic audzinoša rakstura pārrunas, ar pirmajiem nav jēgas klaviatūru deldēt, jo tieši to viņi vēlas - lai kāds pievērš uzmanību viņu nejēdzīgajai uzvedībai.
07.08.2019 15:59 |

Reitings 7408
Keanu @ 07.08.2019 15:26
Visa šī diskusija bija veltīga.

To rādīs laiks. Es saprotu, ka nav ticības tam, ka kaut kas paliks labāk, tas ir pilnīgi pamatoti, bet, iedod kādus pāris mēnešus laika un tad izdari secinājumus. Te komunikācija atstāj iespaidu, ka neliela cerība ir. Es gan, kā apzinīgs pilsonis, labi zinu, kā strādā diplomātiskā komunikācija, nevar izslēgt iespēju, ka te ir tieši tas pats.
07.08.2019 16:07 |

Reitings 430
Alexxa @ 07.08.2019 16:07

To rādīs laiks. Es saprotu, ka nav ticības tam, ka kaut kas paliks labāk, tas ir pilnīgi pamatoti, bet, iedod kādus pāris mēnešus laika un tad izdari secinājumus. Te komunikācija atstāj iespaidu, ka neliela cerība ir. Es gan, kā apzinīgs pilsonis, labi zinu, kā strādā diplomātiskā komunikācija, nevar izslēgt iespēju, ka te ir tieši tas pats.

Kā jau vecie lietotāji teica, nekas ne nemainīsies, it īpaši, ja admins neizprot un neseko līdzi noteikumiem.
Būs, būs un rezultāta nekāda.
07.08.2019 16:12 |

Reitings 7408
Keanu @ 07.08.2019 16:12

Kā jau vecie lietotāji teica, nekas ne nemainīsies, it īpaši, ja admins neizprot un neseko līdzi noteikumiem.
Būs, būs un rezultāta nekāda.

Paskaties, cik gadus es jau esmu te. Ko nu ko, bet to, cik % solījumu tiek pildīts, es zinu labi. Te tie admini ir nākuši un gājuši. Kurš atnāk, tas sola, ka viss būs. Es ar dažādiem esmu runājusi. Pārmaiņas pēc, man rodas sajūta, ka runā nevis pienākuma pēc, bet tāpēc, ka tiešām interesē. Un es neesmu tā labticīgā, kas tic visam, ko sola, es uz lietām skatos ar skepticismu. Šoreiz man būs interesanti pavērot, vai un kas mainās. Es personīgi uzskatu, ka te ir jēga dot iespēju, bet tas nenozīmē, ka Tev jādara tas pats. Tas ir tikai mans viedoklis.
07.08.2019 16:22 |

Reitings 430
Ja kaut kas te mainīsies, tad cepuri nost, bet ja nē - goodbye my friends!
07.08.2019 17:08 |

Reitings 1373
Alexxa @ 07.08.2019 15:59

Ir vairākas pazīmes, pēc kurām var noteikt, kurš lietotājs ir trollis. Tā shēma strādā visā pasaulē, ja vajag, varu padalīties (Šoreiz tas nav cinisms no manas puses, man tiešām ir sajūta, ka sarunājos ar cilvēku, kas grib labu, bet par forumiem un to kultūru zina ļoti maz). Laicīgi brīdinu, tas ir laikietilpīgs pasākums, pēc viena komentāra to reti var noteikt. Te jau atkal iesaku ieklausīties lietotājos. Ja ilgstoši pienāk sūdzības no dažādiem lietotājiem par vienu un to pašu lietotāju, tā ir pirmā pazīme, ka ir vērts pievērst uzmanību. Sūdzas tikai par troļļiem un pamuļķiem. Otros banot nav pamata, ar tiem ir jāveic audzinoša rakstura pārrunas, ar pirmajiem nav jēgas klaviatūru deldēt, jo tieši to viņi vēlas - lai kāds pievērš uzmanību viņu nejēdzīgajai uzvedībai.

Tieši tā mēs arī darām. Tāpēc arī vēlreiz atgādināju par iespēju Nosūdzēt attiecīgos profilus.
Taču pret jaunām lietotājām arī jāizturas ar cieņu, šeit bija izteikta dažu vecāko lietotāja atklāta necieņa pret jaunpienācējām. To varējām arī lasīt Nosūdzēt arhīvā par šeit jau pieminēto personu un citām.
07.08.2019 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits