Es tā ņirdzu par to minetiņu :D:D:D labi, ka kasierīte bija tāda saprotoša. :DR.. @ 04.08.2019 20:21Stāvot veikalā rindā, pakavēju sev laiku un lasīju "sabombardēto" whatsap'u ar stulbām ziņām un "mēmēm". Pienāca mana kārta un kasierei paprasīju vienu lielo minetiņu (lielā maisiņa) vietā. Kasiere smejoties atbildēja, ka nevarēs palīdzēt, jo maiņa vēl nav beigusies.
Apturēja ceļu policija un prasīja uzrādīt dokumentus, iedevu savu maku. Tikai pēc klusuma pauzes paskatījos uz policistu, kas uz manis dīvaini skatījās līdz sapratu, ko es nepareizi esmu izdarījis.
Pārāk daudz feili sanākuši, kad esi pārstrādājies un smadzenes dzīvo savu dzīvi. :D
moonshine @ 04.08.2019 21:30Es tā ņirdzu par to minetiņu :D:D:D labi, ka kasierīte bija tāda saprotoša. :D
moonshine @ 04.08.2019 22:29Vienreiz, kad biju maximā, sākās dīvains signāls, ne gluži trauksmes zvans, es atstāju preces uz letes un izskrēju ārā. Neatgriezos atpakaļ.
Es nedzīvoju DobelēRitss @ 04.08.2019 22:35
Kurā no Dobeles divām Maximām tieši? :D
:D :D :DNikola. @ 04.08.2019 22:45Ir tampons no somas aizripojis autobusā, bet bija patukšs un ķēru, lai neviens neredz.
Ar kolēģi (vīrieti) gāju pa ielu, gabalu priekšā ejošai meitenei kas izkrita no somas, kaut kāds auduma gabaliņš. Kolēģis gribēja pacelt un skaļi iesaucās ''jums izkrita lak..." (domāja, ka lakatiņš, bet tai brīdī paceļot redzēja, ka tās ir biksītes) un apjukumā vēl skaļāk iesaucās ,,biksītes''! Abi nezināja no kauna kur likties, cilvēku pilns.