moonshine @ 03.08.2019 16:35Hellow! Kāds, jūsuprāt, ir briesmīgs randiņš?
Padalamies arī ar savu randiņu pieredzi. :D
Nedzeru ne vienu, ne otru :DBoden @ 04.08.2019 12:26
Labrīt, vai kafijas, tējas jau izdzertas? ?
moonshine @ 04.08.2019 13:00Nedzeru ne vienu, ne otru :D
Ketija123 @ 04.08.2019 00:52Briesmīgākais randiņš ir randiņš, kad Facebook iepazīts puisis uzaicina uz pirmo tikšanos, un, kad satiec klātienē, saproti, ka nu nē nebūs, bet pieklājības pēc pasūti tēju, lai vismaz nedaudz aprunātos. Viņš pasūta otro ēdienu, alu, rēķins nedaudz zem 20€, Tu saki paldies par vakaru, bet ka jāskrien. Viņš atbild, ka saprot, un ka rīt varētu aizbraukt pastaigāties, un ka samaksās par tēju, bet tu varētu vismaz čaju piemest, vismaz eiro. ? Es nometu 2 eur, un tā bija pēdējā reize, kad ar viņu tikos.
P. S. Admin, tik līdzīgi teksti 3 dažādos profilos. Lai ticamāk, pamēģini lietot dažādus izteicienus, pieturzīmju lietojumus, teikumu uzbūves, pretstatīt viedokļus.
Gateau @ 04.08.2019 15:47
Par pēdējo teikumu ... nebiju aizdomājusies, bet laikam Tev taisnība! Jo pēkšņi šie profili taisa “nevainīgas” tēmas kā: kur jūs gribetu aizceļot? Neveiklākie atgadijumi, neveiklakie randiņi ... Tādas tēmas tiek veidotas salīdzinoši reti, nevis katru dienu, parasti cilveki taisa tēmas par reālam problēmām .. turklāt, šie profili visu laiku runā savā starpā. Es saprotu, ka forums “izmirst” bet šādi censties kaut kā viņu popularizēt ir stulbi ?
Kāds sakars? :D Runājam savā starpā, jo iepazināmies caur Lilitu, sākām čatot gan te, gan ārpus. Arī ir problēmas, kuras šad tad iemetam šeit. Bet taisām arī tīras tēmas, lai Lilit neizmirtu. Esmu šeit no 2018. gada sākuma, daudz kas te ir mainījies. Neaktīvi lietotāji, daudz troļļu. Kāpēc, lai nevarētu taisīt tādas tēmas, komunicēt ar citiem lietotājiem!? Tas taču nav aizliegts? Neesam neviens te admin slepeni. Bet nu admin varētu mums pateikties, jā, ka piešķiram forumam arī tīras tēmas. Esam vairāki cilvēki, nevis viens "Admin" ar fake profiliem...Gateau @ 04.08.2019 15:47
Par pēdējo teikumu ... nebiju aizdomājusies, bet laikam Tev taisnība! Jo pēkšņi šie profili taisa “nevainīgas” tēmas kā: kur jūs gribetu aizceļot? Neveiklākie atgadijumi, neveiklakie randiņi ... Tādas tēmas tiek veidotas salīdzinoši reti, nevis katru dienu, parasti cilveki taisa tēmas par reālam problēmām .. turklāt, šie profili visu laiku runā savā starpā. Es saprotu, ka forums “izmirst” bet šādi censties kaut kā viņu popularizēt ir stulbi ?
moonshine @ 04.08.2019 16:10+ Neviens nav licis mums "popularizēt" šo forumu.
Gateau @ 04.08.2019 15:47
Tweek @ 04.08.2019 17:00Kad man bija 16 gadi biju aizgājusi uz randiņu ar vienu čali. Atceros, ka man viņš nepatika pēc rakstura, jo visu laiku vārijās tikai par sevi
Izdomāju plānu, ka palūdzu lai nopērk man un sev saldējumu, ka es pagaidīšu ārā. Kamēr bija veikalā, es aizbēgu prom.
Kaut kāda stulba situācija lol