Ja neperc sedvietas, tad savu sedvietu redzesi tikai iecekojoties 48h pirms lidojuma- un tur nu var but, ka paveicas. Man ir bijusi gadijumi, kad 4 cilveki (kam biletes ir pirktas visiem kopa) visi ir nosedinati viena rinda un bijis ari gadijums, kad es esmu lidmasinas aizmugure ar vecako delu un jaunaka meita (2 gadus veca) ir viena pati nosedinata lidmasinas prieksa. :-D (so protams vini bija spiesti labot pec paris diezgan dusmigiem telefona zvaniem).
Ja maksa par sedvietu, tad iecekoties parasti var jau krietni agrak konkreta, sevis izveleta vieta, kas ari bus ta tava garanteta vieta, kur sedesi lidojuma laika.
Ryanair vairs nelidoju, jo paris pedejas reizes, kad lidoju vini atstaja loti neprofesionalu iespaidu- ari no drosibas aspekta. Izvelos vai nu Airbalttic vai Wizzair. Wizzair paris reizes menesi ir dienas, kad visam biletem ir 20% atlaide- tad nu keru tas un perku. Parasti neperku priority- lidmasina nemu vienu mazu somu un ja gribu nemt vairak pieperku nododamo bagazu (lidmasinas jau ta ir sauras un neertas, kur nu vel ja rokas vairakas somas).