Es agrāk skatījos, tad, kad bija pašas pirmās sezonas, un Māris tikās ar Jolantu, bija Kristīne, kura meņģējās ar Arvi. Patika. Pēdējās sezonas baigi garlaicīgas kļuvušas. Pietrūkst vēriena un tā vieglā stilīguma, kas agrāk raksturoja seriālu. Apnicīgs tās ainas ar Robertiņa mammu un viņas kavalieri, kā arī garāžas Kostju un viņa sievu.
Agrāk arī galvenās varones tik eleganti pucējās, bija prieks skatīties uz skaistajām kleitām un kurpēm, sievišķību. Tagad visi tādi noplukuši. Ok, var tulkot kā pietuvinājumu realitātei, taču tas nav tas, ko meklēju šajā letiņu (oriģināli lietuviešu) seriālā. Man patika, ka agrāk tas bija kā mūsdienīgas, stilīgas Rīgas atspoguļojums, piefilmējumos skaisti Rīgas panorāmas skati, epizodēs gaumīgas kafejnīcas ar jumtu terasēm, izskatīgas mājas, skaisti, labi ģērbti cilvēki. Tāda dzirkstījoša, pievilcīga pilsētvide veiksmīgiem cilvēkiem. Tas man šajā seriālā patika, un pēc manas saprašanas arī tāds bija tā sākotnējais stila virziens iz režisoru un scenāristu skatījuma. Pēc tam tas kardināli mainījās.