Piedāvā seksu - tiešā/netiešā veidāmandarians @ 31.07.2019 20:07Galvenais nesāc čatu ar "Čau, kā iet, ko dari", tas ir tik sasodīti nepievilcīgi un garlaicīgi. Uzraksti viņam ar kādu catch phrase
kas par murgu!? Viņi pat nav pazīstami, uzreiz gultā liksies!? Vispār pusaudžu vecumā varbūt ir vērts pagaidīt, saieties kopā un tad tikai kaut ko uzsākt ?MGTOW101 @ 31.07.2019 20:40Piedāvā seksu - tiešā/netiešā veidā
Es nopietni
moonshine @ 31.07.2019 20:42kas par murgu!? Viņi pat nav pazīstami, uzreiz gultā liksies!? Vispār pusaudžu vecumā varbūt ir vērts pagaidīt, saieties kopā un tad tikai kaut ko uzsākt ?
MGTOW101 @ 31.07.2019 20:48
Kāpēc nē? Jebkura čaļa galvenais mērķis ir tikt līdz gultai.
Čaļiem besī tā randiņu būšana, laika/naudas tērēšana.
Par šādu piedāvājumu viņš būs pārsteigts pozitīvi (*ja tu viņam patiksi vizuāli) , drosmīgas/ekstrēmas/nestandarta meitenes puišiem patīk.
Pēc gultas jums varbūt kaut kas arī sanāks...
Randiņu galvenais mērķis = gultaminnyminny @ 31.07.2019 20:49Kāpēc Tu domā, ka, ja Tev besī randiņošana, tad arī citiem?
Ok, es saprotu, Tev ir cits skatījums uz visu šo būšanu, bet skolas vecums ir cits, ne jau ies tur uzreiz uz gultu, kamēr knapi pazīstami. Un visiem čaļiem nebesī randiņu būšana. Nerunā par visiem. Labi, esmu sastapusi tādus, kuriem tiešām 'galvenais mērķis' iepazīstoties ir gulta, bet ne jau visi tādi ir !MGTOW101 @ 31.07.2019 20:48
Kāpēc nē? Jebkura čaļa galvenais mērķis ir tikt līdz gultai.
Čaļiem besī tā randiņu būšana, laika/naudas tērēšana.
Par šādu piedāvājumu viņš būs pārsteigts pozitīvi (*ja tu viņam patiksi vizuāli) , drosmīgas/ekstrēmas/nestandarta meitenes puišiem patīk.
Pēc gultas jums varbūt kaut kas arī sanāks...
Piekrītu. Reāli kāds vēl baumas palaidīs.R.. @ 31.07.2019 20:56
Nejau viņas vecumā, kad mācās skolā un sīkie jefiņi nemākot novērtēt atklātību to izmuldēs un baumas palaidīs.
Varbūt tādu tiešumu nobriedis vīrietis, kurš ar sievieti jau mazliet kontaktējies un ir savstarpēja pievilkšanās, tas gan to novērtētu.