Ja nu es kaut ko esmu iemacijusies pedejo 10 gadu laika- LV sada diskusija nav iespejama bez vismaz kada rasista iesaistes.
Varetu but attiecibas un pat esmu precejusies ar afrikani. Esmu rases nodeveja ?
Bet man svarigak par melanina daudzumu ada bija cilveka ciena pret mani, atbalsts manai karjerai, izturesanas pret musu berniem.
Vienmer interesanti liekas, ka ja berns ir mulats tiek automatiski pienemts, ka berns nav lidzigs vecakam, kurs ir balts. Gribetos visiem tiem, kas ta saka paradit savas draudzenes bernu, kur no teva nav neka iznemot nosauloto adas toni- pat matu struktura ir no baltas mates. Viens no maniem berniem ari ir pilniga 100% mana kopija. Otra berna sevi redzu rakstura.
Skaistums protams ir relativs jedziens, bet es jau sen vairs nevaru saskaitit cik reizes cilveki veikalos, uz ielas ir izteikusi komplimentus manu bernu izskatam- ta ka laikam jau atbilst vini ari sabiedribas vairakuma pienemtajiem skaistuma standartiem (ne jau ka sim butu nozime- vairak svarigs ir tas, kas ir galva ieksa, bet tomer gribejas iekomentet par tiem neglitajiem mulatiem).
Man protams mans virs liekas izskatigaks par baltajiem latviesiem (sen jau vairs visi latviesi nav tikai balti (pati vienu nebaltu latviesu virieti audzinu ?) , bet diezvai esmu objektiva sai zina, jo man vins liekas izskatigaks ari par citiem afrikaniem, jo manejais tomer un labaku viru un bernu tevu par vinu ar uguni nesameklet.