Noteikti pietiks. Kad es sāku iet uz zāli, man pēc 4 pirmajiem privātajiem treniņiem ar treneri bija skaidrs, ka pati tikšu galā. Viņš man neparādīja, kā pilnīgi visi trenažieri darbojas, taču zāle nav nekas sarežģīts, pēc tam jau pašai aiziet kas un kā. Tāpat neizmantosi visus dzelžus, tikai tos, kuri patiks un kuriem ticēsi. Galvenais, lai sākumā kāds elementāri pasaka un parāda kas ir kas. Pēc tam jau arī youtube var skatīties kādas pamācības kreatīvakai trenažieru un sporta inventāra izmantošanai. Loģiski vienk piedomā, ka jātrenē viss ķermenis. Ne tikai bicepsi un dibens, piemēram, bet arī muguras un krūšu muskuļi. Vairāk piestrādā pie problēmzonām.bet atceries, ka resnas ļumīgas ciskas, respektīvi tauki, ir jādzen nost ar cardio aktivitātēm, nevis dzelžiem. Citādi būs tādā pat izmērā, tikai smagnēji vīrišķīgas.
Ko iesaku no savas pieredzes - vienmēr pirms treniņa iesildies vismaz 15 min, sargies, lai taisot kāju un dibena vingrinājumus nav slodze uz muguru (ja tā notiek, samazini svarus), vienmēr kārtīgi izstaipi muskuļus treniņa noslēgumā, domā ko ēd, un nemitīgi pārsteidz ķermeni ar jauniem vingrojumiem. Zāle nav tikai jautrība, pārsteidzošākie rezultāti nāk, kad ir fiziski grūti un emocionāli jāatrod motivācija, kura nereti mēdz pazust. Acīmredzami rezultāti pieaugušai sievietei sporta zālē nav savienojami ar neveselīgu dzīvesveidu.