Piekrītu. Ja es būtu tā meitene man neškistu romantiski, ja nepazīstams vīrietis, nezināmā mašīnā sēdina un ved kaut kur. Škistu pat creepy. Manuprāt, tev jau bija diskusija par ziedlapiņām vai vannas eļļām, kaut kas tāds. Tagad restorāns, nezināms šoferis...es, protams, nezinu, kas par meiteni, bet ja nav izlutināta, tad novērtēs vienkāršu vakaru. Aizejiet kopā uz kādu filmu, sarīkojiet kino vakaru mājās, pasūtiet picu, nezinu, kaut vai pie jūras aizbrauciet un pavērojiet saulrietu. Var jau pabaraukāt ar velosipēdiem, ja pašiime nav var iznomāt. Ir tik daudz lētāku un manā skatījumā foršāku alternatīvu kā visu laiku dàrgas vannas, nolīgti šoferi un restorāni. Katrā ziņā es nejustos komfortabli, ja ar mašīnā būtu svešinieks. Es izbaudītu daudz parastākus randiņus. Ja patīk kaut kas aktīvāks var taču ar weikbordiem pabraut, izstaigāt Tarzānu, nu jebko. Mans ideālais date būtu paņemt vīnu, doties uz kādu teresīti vai pasēdēt uz jumta.
Jautājums tev - tik dārgi randiņi un tāda lutināšana, tādēļ, ka viss kas tevi interesē meitenē ir pārgulēt un “pamīcīties” vai arī jums ir nopietnas attiecības un patiešām mīli viņu? Cik ilgi esat kopā?