Es domāju, ka jauno domāšanu ir vieglāk mainīt, ko arī vajadzētu darīt TAGAD,lai nākotnē mazinātu piesārņojumu, šaubos ka veco cilvēku domāšanu spēsim mainīt. Jo cik zinu vecāka gada gājuma cilvēkus, viņi tiešām visu liek maisiņā un vēl maisiņu maisiņā, mana vecāmamma atsūtot mums uz pilsētu lauku labumus, katru produktu ieliek savā maisiņā, tas ir zaļumi savā, gurķi savā, tomāti savā utt., esmu teikusi, ka tas nav labi, jo maisiņš dabā nepārstrādājas, visu varētu ielikt 1 kastē kopā. Veikalos vajadzētu limitēt maisiņu izsniegšanu.
Kad eju iepirkties veikalā ,es visbiežāk ņemu līdzi savus auduma maisus, dažkārt aizmirstu mājās, tad gan nopērku, pēc tam izmantoju kā miskastes maisus - kas vispār nemaz tik labi nav, jo ēdu daudz dārzeņu un metu mizas, tas kavē to sadalīšanos, pudeles un pakas vīrs šķiro konteineros, ļoti aizrāvies ar to... , ņemot dārzeņus veikalā es ņemu 1 maisu un tajā salieku visu, tomātus kopā ar gurķiem un banāniem, lapām, kartupeļus un burkānus nepērku Rimi.
Gaļai un zivij gan nav varianti, liek maisā un viss, jo citādi nezinu kā pārnest mājās, gaļu vēl varētu 3 litra burkā iemest - izklausās gan jokaini ?, bet garu zivi - foreli ??? nu nepērku tos katru dienu. Piesārņojumu rada arī ūdens pudeles, es izmantoju savu pudeli, ko papildinu no Venden aparāta, bet ļoti daudzi ņem katru reizi jaunu pudeli, rezultātā ja es ar savu pudeli izdzeru 10 litrus 2 nedēļās, tad citam tās ir 20 mazās pudelītes no platsmasas?