Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Virtuves remonts - ar ko sākt?

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Sveiki, nepieciešams padoms!
Ar ko sākt virtuves remontu?
Jānomaina skapīši, plīts, jānokrāso sienas un jāuzliek jauns linolejs. Tā kā īrēts dzīvoklis ņemsim pašus lētākos skapīšus, Ikea vai Optimus mēbeles, visdrīzāk.
Kas ir jāņem vērā? Ar ko sākt? Ko labāk nedarīt? ?
08.07.2019 13:54 |

Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Es sāktu ar to, ka izkrāmētu veco virtuves iekārtu un tehniku, kad tas ir izdarīts, telpa ir tukša, es demontētu vecos apdares materiālus - flīzes, tapetes , grīdas segums, kad tas ir izdarīts, sienas ir jānolīdzina, ja tajās ir caurumi un negludumi, ir jāšpahtelē, kad ir nošpahtelēts, tad špahtelējums jānolīdzina, lai būtu gluda siena, kas ar grieztiem, tos arī varbūt jāpārkrāso, kad sienas nolīdzinātas ar smilšpapīru, tad var krāsot vai līmēt tapetes, vai likt flīzes, flīžu likšanu, gan uzticētu speciālistam, kad sienas ir nokrāsotas vai kā, tad ķertos pie grīdas, vecais ir jau nost, varam likt jauno, neesmu likusi linoleju, nezinu kas tur apakšā jāliek, gan jau apakšā ir dēļi vai kokšķmideras plāksnes, kuras rada līdzenu virsmu. Kad viss izdarīts, tad var nest mēbeles iekšā.
Bet pie visa šī es nepieskaitīju elektroinstalācij, par to jāpadomā.
Man nav bijusi darīšana ar sliktā stāvoklī esošu telpu, vienmēr remontējām istabas ar balto apderi un svaigu elektroinstalāciju.
08.07.2019 14:26 |

Reitings 745
Reģ: 24.03.2019
Bez tā ko jau augstāk minēja ir jaņem vērā kāda plīts. Ja tā ir gāzes tad jāpiesaka gāzes kompānijia ka vajag atslēgt gāzi , nāks uz mājām cilvēks un to darīs utt. Tas var aizņemt nedēļu. Kad mana mamma remontēja tad tas aizņēma divas nedēļas, jo tur vēl kaut kas nebija kārtībā ar gāzes trubām.
08.07.2019 14:58 |

Reitings 745
Kā arī neieteiktu opimus mēbeles. Ļoti daudziem ir bijušas problēmas tai skaitā man. Pasūtot bija teikts ka skapis būs pēc 2 nedēļām. Kad 2 nedēļas pagāja zvanījām un neviens vai nu neceļ vai nezin kas noticis. Naudu atgriezt negrib jo nokārtošot. Beigās pēc 6 nedēļām dabūjām skapi nepareizā krāsā. Tad atgriezām un naudu negribēja atmaksāt. Citiem paziņām arī ir bijis ka jāgaida ilgāk un vienam draugam nebija komplektā kumodes durvis ieliktas.
08.07.2019 15:39 |

Reitings 1060
MaijaGardi @ 08.07.2019 14:26
Es sāktu ar to, ka izkrāmētu veco virtuves iekārtu un tehniku, kad tas ir izdarīts, telpa ir tukša, es demontētu vecos apdares materiālus - flīzes, tapetes , grīdas segums, kad tas ir izdarīts, sienas ir jānolīdzina, ja tajās ir caurumi un negludumi, ir jāšpahtelē, kad ir nošpahtelēts, tad špahtelējums jānolīdzina, lai būtu gluda siena, kas ar grieztiem, tos arī varbūt jāpārkrāso, kad sienas nolīdzinātas ar smilšpapīru, tad var krāsot vai līmēt tapetes, vai likt flīzes, flīžu likšanu, gan uzticētu speciālistam, kad sienas ir nokrāsotas vai kā, tad ķertos pie grīdas, vecais ir jau nost, varam likt jauno, neesmu likusi linoleju, nezinu kas tur apakšā jāliek, gan jau apakšā ir dēļi vai kokšķmideras plāksnes, kuras rada līdzenu virsmu. Kad viss izdarīts, tad var nest mēbeles iekšā.
Bet pie visa šī es nepieskaitīju elektroinstalācij, par to jāpadomā.
Man nav bijusi darīšana ar sliktā stāvoklī esošu telpu, vienmēr remontējām istabas ar balto apderi un svaigu elektroinstalāciju.

Šo ņemšu vērā, paldies ? sienas un grīdas ir tīri mūsu kaprīze, tā viss ir dzīvojamā kārtībā.
08.07.2019 15:42 |

Reitings 1060
Gamergril @ 08.07.2019 15:39
Kā arī neieteiktu opimus mēbeles. Ļoti daudziem ir bijušas problēmas tai skaitā man. Pasūtot bija teikts ka skapis būs pēc 2 nedēļām. Kad 2 nedēļas pagāja zvanījām un neviens vai nu neceļ vai nezin kas noticis. Naudu atgriezt negrib jo nokārtošot. Beigās pēc 6 nedēļām dabūjām skapi nepareizā krāsā. Tad atgriezām un naudu negribēja atmaksāt. Citiem paziņām arī ir bijis ka jāgaida ilgāk un vienam draugam nebija komplektā kumodes durvis ieliktas.

Hmm, man viņi tieši cenas ziņā patika, maza virtuve kādus 200-300 euro tikai ?
08.07.2019 15:43 |

Reitings 745
miss99 cenas ziņā jā, tāpēc arī ir tik lēti. Palasi sudzibas.lv cik daudz tur visādu sūdzību par viņiem. Kā arī kvalitāte viņiem dažkārt iespārda.
08.07.2019 17:12 |

Reitings 1060
Gamergril @ 08.07.2019 17:12
miss99 cenas ziņā jā, tāpēc arī ir tik lēti. Palasi sudzibas.lv cik daudz tur visādu sūdzību par viņiem. Kā arī kvalitāte viņiem dažkārt iespārda.

Laikam tad atliek tikai Ikea
08.07.2019 20:11 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Pievienojus optimus boikotam.
Esmu tur iegādājies 3 mēbeles. Kvalitāte ir ļoti zema un 2 pirkumi bija ar problēmām- vienā gadījumā trūka koka detaļas(gultas pārsegums) un otrā, skapītim nebija pilns skrūvju komplekts(devos uz depo piepirkt klāt).
Kas attiecas uz remontu, šķiet viss jau pateikts. Jāķeras tik klāt, kosmētiskais un virtuves iekàrtu nomaiņa neprasa sevišķas prasmes. Ja draugs vai vīrs pie sāniem l, tik paskubini un viss izdosies.
08.07.2019 21:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits