Krāpšana / sekss ārpus attiecībām

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Kapēc Jūs krāpjat savu otru pusīti?
Vai arī piemēram Jūsu draudzene/ draugs / paziņa /kolēģis /radinieks krāpj savu otru pusīti?
Tas ir adrenalīns / slimība / pašapliecinājums sev? Vai kas cits? Kā Jūs to nosauktu?
03.07.2019 00:15 |

Reitings 809
Reģ: 04.08.2019
nu tad izveido savai situācijai atbilstošu tēmu, nevis uzdod muļķīgus jautājumus jau gatavā tēmā.
nav jāfilozofē, lai saprastu par kādu krāpšanu tiek runāts konkr'ti te :D
28.08.2019 18:22 |

Reitings 36
Reģ: 22.08.2018
Nja es krapu. Pat nezinu, ka to te uzrakstit.
Ari velejos Jo bij rutina iestajusies. Tagad rutina nau
To daru Jo patik. Tas otrs, bet tas nau pielaujami ar diviem tamdel Jo atrak ar to otru izbeikr droshi, ka Jo labak. Jo ja turpinashu nekas labi nebeiksies. Vienkarshi gribeju uzrakstit.
25.11.2019 12:01 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
man pietruuka uzmaniibas no bijushaa puisha un nejutos miileeta/nemiileeju vairs tik stipri..
25.11.2019 15:54 |

Reitings 17
Reģ: 28.01.2015
Tātad visi krāpj, jo kautkas nav labi esošajās attiecībās.. loģiski.. ja būtu viss kārtībā, nebūtu vajadzības pēc kāda cita.
25.11.2019 16:22 |

Reitings 35
Reģ: 18.02.2019
arī krāpu savu bijušo, jo mīlestības nebija, biju jauna, gribēju vēl un vairāk, žēl pamest bija. bet karma ir karma. ar to ko krāpu, es viņā iemīlējos, lai gan sev teicu, ka nevajag, tikai atpūsties, papriecāties. pēc laika izšķiros ar bijušo, netīšām satiku “mīļāko” pēc paris gadiem, viņš sastāstīja pilnu galvu un “uzmeta mīksto”. otreiz pat neriskēšu izaicinàt karmu. ?
25.11.2019 23:51 |

Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Pati neesmu krāpusi nevienu, mani cik zinu arī nē ?
Es krāptu tikai tad ja iemīlētos. Man kā sievietei sekss nav tikai darbība, es emocionāli pieķeros. Nespēju iztēloties kāpēc,lai es dotu kādam savu ķermeni,zinot ka viņam tas neko nenozīmē...
no šī izrietot secinu,ka sievietes krāpj tad,kad jūtās nemīlētas no vīra puses un sastop kādu ar kuru viss ir skaisti. Otrs variants sievietei ir zems pašvērtējums un viņa atdodas gandrīz katram,kurš paprasa
Vīrieši krāpj, jo vairāk nejūt tādu seksuālu iekāri pret partneri kā iepriekš un atrodas kāda,kuru gribas un dod.
26.11.2019 07:43 |

Reitings 441
Reģ: 20.02.2009
Sievietes krāpj tad kad kaut kas (vai daudzkas vai viss) neapmierina esošajās attiecībās. Parasti krāpšana nav tikai krāpšana fiziski.. tik pat labi varētu arī pamest utt. bet varbūt šobrīd nav par to pārliecināta, gatava darī... ir kaut kas kas notur uz šo brīdi... finasiālā atkarība (vai nespēja do it herself). Vēl ir variants kad sieviete neuzskata esošo partneri par neko... tas ir pagaidu variants jau no paša sākuma.... u tad protams nav pieņemami ka kaut kā tāda dēļ tiek ierobežota viņas brīvība. Var gadīties ka vīrietis ir bijis sievietei sarīgs.. bet viņu ir sāpinājis .. un viņa viņu vēlas sāpināt atpakaļ.... vai arī notiek atsvešināšanās... un viņa nav spējīga vēl doties prom.. izšķirties... bet nejūtas tam vīrietim vairs nekādu uzticību parādā....Tāpat ir sievietes kas vienkārši krāpj pie izdevības ( tāpat kā melo pie izdevības) ... bet tadas arī pie notiektiem apstākļiem to var nedarīt.
Kopumā jāsaka.. ja krapj ... tad pie vainas ir vīrietis... vai nu tas kuru krāpj... vai tas ar ko krāpj.. :D
26.11.2019 09:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits