Čau!
Neesmu sen šeit rādījusies, bet pāris dienas atpakał, kaut kā atnāca atmińā. Rakstīšu par pēdējo gadu savās attiecībās.
Viss sākās no pagājušās vasaras sākuma, kad pēc ilgas prombūtnes atkal atgriezos darbā. Kāpēc atgriezos? Jo mūsu attiecībās ar draugu sākās lielas nesaprašanās. Nepārtrauktie pārmetumi un strīdi. Biju domājusi pamainīt vidi, lai uzlabotos attiecības, bet viss kłuva vēl sliktāk. Darbā kaut kā atslēdzos no visa. Sakarā ar kopīgiem pasākumiem, pie mums uz darba vietu sāka piebraukāt, kāds vīrietis. Mums sanāca bieži satikties, tāpēc pēc kāda laika sākām sveicināties, tad runāt, līdz brīdim, kad atskārtu, ka šīs sarunas ir palikušas biežas un par tēmām, kuras nav saistītas ar darba lietām. Tās palika ikdieniškas. Nācās tikai piekrist, jutos tik viegli, ka pazuda laika izjūta un posms, pa kuru nonācām pie šīm siltajām sarunām.
Mājās pa to laiku, notika smags skandāls, kurš sākās no maza strīda un izvērtās tā, ka draugs palūdza mani aiziet. Visu vasaru dzīvojām škirti. Mūsu kopējais dēls, pārsvarā dzīvoja ar mani, bet brīvdienās pie tēva. Ar šo vīrieti no darba mums sagriezās romāns. Nekas neturpinājās ilgi, jo rudens sākumā, kādā tikšanās reizē ar bērna tēvu, mēs abi sapratām, ka pasteidzāmies. Pirmās 2 nedēłas bija burvīgas un tad sākās pārmetumi par darīto visas vasaras garumā. Vińš pārmeta man par vīrieti no darba, es vińam, par vińa piegulētājām. Strīds aiz strīda un dusmās vińš atkal teica, lai eju prom. Negribu gari turpināt, bet esmu nomocīta. Tas viss turpinās gadu. Visu laiku strīdamies, nesaprotamies. Es jūtos kā viena no šīm piedzīvotājām, kuru var izmest no dzīvokła tā itkā visus šos gadus, es tur tikai istabu īrētu. Pa vidu tam visam ir vēl daudz notikušā, bet man liekas, ka esam pilnīgi dažādi. Šobrīd ir šis miera periods, garākais no visiem. Plānos ir pāremontēt dzīvokli, bet sapratu, kāpēc man šis remonts liekas mazsvarīgs - es vienkārši nejūtu, ka darītu priekš MŪSU dzīvokła. Piebildīšu, ka atturos no intīmās dzīves ar vińu, jo neizjūtu nekādu vēlēšanos. Tas notiek reti un pienākuma kārtā. Par ko vińš dusmojas un uzsāk strīdu, kas noved pie grústīšanās pie durvīm ar aicinājumiem, lai pametu dzīvokli. Vispār uzrakstīju łoti mazu dału no visa.
Nu un kā citiem klājas? ?