Pilnīgi saprotu par ko Tu runā. Ne jau runa ir tikai par kaisli gultā. Kaisli attiecībās. Jutos tieši tāpat kā Tu...Itkā esam kopā 7 gadus, zinu, ka gribētu ar viņu ģimeni, kopīgu nākotni, bet mums bieži ir tik atšķirīgi viedokļi, ka labi, ka nazis nav pie rokas :D Dažreiz tiešām sev jautāju vai neesam kļūdijušies domājot, ka esam līdzīgi un jābūt kopā. Itkā viņš nav slilts, bet ir tieši tāpat kā Tev.........viņam neinteresē nekas, pēc darba brīvas 3 gandrīz 4 dienas un tās viņš labprāt nosēdēs istabā spaidot telefonu vai datoru. Ja kaut kur dodamies tad vairāk vai mazāk, jo es liku. Aizbraucot, piemēram, uz jūru tiek ātri izpeldēts riņķis un dvj jābrauc prom, ko te vairāk darīt un par sauļošanos vai peldēšanos otreiz nemaz nedomā. Tāpat notiek ciemošanāa reizēs, sākumā pasēž kopā un parunā, bet pēc mirkļa jau spaida telefonu, jo esot garlaicīgi.
Izklausās līdzīgi manam variantam. Es personīgi nokārtošu savu vienu problēmu, kas man traucē un tad skatīšos, ja viņam nekas neinteresēs, neinteresēs nekur doties tad pieņemšu galējo lēmumu - šķirties. Diemžēl negribu nodzīvot līdz pensijai un saprast, ka savas otrās pusītes dēļ neesmu dzīvē neko izbaudījusi un redzējusi.
Un vienmēr uzdodu sev jautājumu - Ja reiz man atļauj un visur jāiet vienai tad kāpēc man jābūt ar tevi kopā? Izškiroties jau nekas nemainīsies, tāpat būšu viena!
Veiksmi Tev censties kaut lo mainīt, bet pa lielam cilvēki viens ar otru prod un īpaši uz labo pusi vairs nemainās.