Skopojas?

Reitings 243
Reģ: 10.01.2019
Sveikas! Aizdomājos, kuram tad īsti ir jānodrošina otra puse šādā situacijā... Gandrīz gadu nevarēju strādāt veselības problēmu dēļ. Tagad jau pāris mēnešus esmu darba meklējumos, bet tik viegli nav kaut kur iekļūt. Visu šo laiku - kamēr studēju, vai, kamēr neko nedarīju, meklējot darbu, visu laiku materiāli mani uztur tikai tēvs.
Kopdzīvē ar topošo vīru viņš tikai nodrošina pārtiku, apmaksā komunālos. Katrs maksā par savu internetu, savu telefonu... Par veselības pārbaudēm, jaunām drēbēm (kuras tiešām ir nepieciešamas, kad vecās jau ir nokalpojušas), protams, atbild mans tēvs.
Es viņam uzdevu tādu jautājumu: ja es vēl nebūšu atradusi darbu, arī pēc kāzām mani nodrošinās tēvs? Viņš atbildēja, ka ja būtu vairāk naudas, nodrošinātu viņš.
Vai tiešām vidēji 800 eiro priekš 2 cilvēkiem ir par maz? Paklausīšos mūsdienīgos viedokļus, lai saprastu, vai manam vīrietim tā nav vienkārši kaprīze, jo, piemēram, mans tēvs par tādu pašu algu nodrošina uz pusi lielāku ģimeni... kā jūs to paskaidrotu? ?
03.06.2019 11:26 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Par 800Eur var iztikt divi cilvēki mazpilsētā, ja dzīvoklis ir īpašumā.
Bet, tad jādzīvo ir ļoooti pieticīgi.
Es domāju, ka tavs draugs neskopojas, bet par savu aldziņu vēlas arī ko iztērēt sev, ne tikai tevi uzturēt.
Negribu nosodīt, bet mans ieteikums: ej strādāt vai arī meklē oligarhu.
04.06.2019 11:40 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Ak dievs, skaidrs, ka vecāki, īpaši jau saņemot minimālo, gribēs tos 50eur atpakaļ. Varbūt jums vnk nevajag tajos 18-20 gados dzīvot kopā, bet gan katram pie saviem vecākiem un esošo īpašumu jādod īrei? Tad arī puisim būs tie €€€, lai tikšanās reizēs kafeni izmaksātu. 800€ uz diviem ir gana maz, jau tas, ka viņš nodrošina pamatvajadzības ir ļoti ok. Varbūt ir vērts no tās mazpilsētas braukt prom un sākt dzīvi tur, kur abi varat cienīgi nopelnīt, lai gan puisim bez izglītības un tikko no videnes, 800€ nav extra švaki.
04.06.2019 13:01 |

Reitings 461
Reģ: 05.05.2019
Nelasīju visus komentārus, bet vai neapsver kaut kādu naudiņu nopelnīt, pasniedzot privātstundas bērniem??
Lai gan tagad sākas vasara..? Vai arī pieskatīt bērnus, ja tie patīk?
04.06.2019 13:10 |

Reitings 461
Reģ: 05.05.2019
Atvainojos, ka novirzījos no jautājuma :D
04.06.2019 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits