Jūs dzīvojat Rīgā?nē, mazpilsētā. Esmu ienācēja tur, un nav "galu", caur kuriem varētu iefīrēties. Manā jomā arī jau darbinieki visur tajā pilsētā ir nokomplektēti, bet strādāt, piemēram maximā 8-22, tas atgrieztu pie veselības problēmām un atklāti teikšu - vēlos darīt to, kas patīk.
Jautājums vai dzīvoklis pieder viņam vai īrē?Pieder. Īres maksa nav. Nekādus aizdevumus arī nav ņēmis.
Vīrietis noteikti braukā ar auto - tie arī ir izdevumi.No viņa puses saprotu, ka visi izdevumi aiziet mašīnā un degvielā.
Kur viņš dzīvo, vai ir īpašums, darba mašīnaGan, gan..nu jā, laikam tad šī būs atbilde.
visādas mazas haltūrastādās arī piestrādāju, bet tie ienākumi ir mainīgi. Tādi gadījuma darbiņi. Neteikšu tieši ko daru, bet vasaras sezonā var patstāvīgi iekrāt pat jaunam telefonam.
Vecāki jau vienmēr palīdz.Man arī tā likās, jo man tā ir. :D Bet varat iedomāties cik puisim traki? Vecāki nedod ne kapeiku, un, ja, piemēram, viņš aizņemas (20-50 eiro), vienmēr ir cents centā jāpārskaita. Vecāki šķīrušies, viens strādā par minimālo algu, otrs - ap 700. Puisis pat nevarēs studēt maģistru, jo strādās (klātiene atkrīt), bet ja nestrādās, tad par neklātieni nebūs ko maksāt. Un tas ir tikai tāpēc, ka vecāki nevar palīdzēt... tā vismaz viņš redz, ka viņa draugi tikai ar vecāku palīdzību ir ieguvuši augstāko.
Kopdzīvē ar topošo vīru viņš tikai nodrošina pārtiku, apmaksā komunālos.
Tu esi ienācēja tajā mazpilsētā, jo? Pārvācies pie vīrieša?jā
Kurš variants tevi vairāk uzrunā?nezinu, kaut kas pa vidu. Varbūt lai ir tā, ka viņš strādā savas 5 dienas nedēļā, bet es, piemēram, 3. Tomēr manī iesakņojies modelis, ka vīrietis ir galvenais pelnītājs, bet sieva nopelna sev nedaudz, lai nopirktu sev kādu "kārumiņu". Vīrietim nekad neesmu lūgusi līdz šim ne kosmētikas, ne apģērbus. Esmu ļoti taupīga un, ja ko vēlos, tad sakrāju pati, kā varu.
Turklāt ja jau runā par kāzām, kā domājat tās noorganizēt, ja līdzekļu nav?kādas nu kurš tās vēlas. Mums būtu jākrāj gadi 10, lai sakrātu lielām kāzām, tāpēc rīkosim par minimālistiskiem līdzekļiem, ģimenes lokā, vienu dienu.
Es domāju, ka ja tev neapmierina šī situācija, tad jāmeklē atbilstošs vīrietis, kurš gatavs uzturētnu, patiesībā...nav tā, ka situācija neapmierina. Jo neesmu kaprīza un esmu pieticīga, taupīga. Ja man būtu kaprīzes attiecībā uz ekstrām, tad varbūt tā varētu teikt.