Ne kauns, bet es negribētu strādāt par apkopēju, sētnieku, virtuves darbinieku, sabiedriskā transporta kontrolieri, sabiedriskā vadītāji (trolejbusus vada daudz sievietes), tādos veikalos kā Rimi, Maxima, noname pārtikas veikali, kaut kādos mazos, nezināmos apģērbu vai citu preču veikalos, vēl Drogas un Narvesen, negribētu strādāt ar pārdošanu un klientu piesaistīšanu tādā līmenī - zvanot pa telefonu, iet uz dzīvokļiem, uzrunāt cilvēkus uz ielas, dalīt bukletus utt, negribētu strādāt Hesburger, McDonalds, ēstuvēs, vairums kebabnīcu utt. Protams, negribētu stulbus formas tērpus vai kur vadība uzspiež piedāvāt klientiem papildus produktus.
Šajās jomās es varu iedomāties sevi strādājam, ja vajadzētu, bet citur - kā pārdevējai man liktos OK lielie apģērbu zīmoli (Zara, HM vai kāds augstāks brends), vēl ienāca prātā Stenders, kā viesmīlei atmosfērīgas kafejnīcas, Vecrīgas terases utml, pārdošanā - ja jāpiesaista investori kādai idejai vai jāpārdod sevis radītais produkts.
Noteikti negribētu strādāt darbā, kas saistīts ar ikdienas saskarsmi ar maziem bērniem, veciem cilvēkiem, garīgi vai fiziski slimiem, piemēram, apkopjot viņus vai tml. Šis lauciņš vienkārši nav mans.
Striptīzu dejot vai bordelī strādāt arī neietu, taču, piemēram, neredzu neko nosodāmu go go dejotājās (tā laikam viņas sauc? kas dažos klubos dejo neatkailinoties, bet, protams, ar nelielu drēbju daudzumu), konsumācijā (nav jādara nekas seksuāls).