Manu bērnu mīli vairāk par mani pašu vai ej prom.
sniegpulksteniite @ 20.05.2019 08:57
Neviens nemīlēs svešu bērnu vairāk kā pašu sievieti. Varētu vēl vienlīdzīgi, it sevisķi, ja bērns ir ģimenē vēl ļoti maziņš 1gadiņš un no mazotnes jau audzina , sāk uzskatīt par savējo. Ar tādiem ,kuri jau ir lieli, ar savu raksturu, paaugušies, neuzskata vīrieti par savu tēvu, vīrietis viņu par savu bērnu nebūs viņi mīlēs viens otru kā vairāk kā sievieti, mammu. Absurds variants.
Lai es kādam ļautu diktēt noteikumus manam bērnam, man būtu jāzaudē dzīvība.Tātad uzlikt astoņgadniekam par pienākumu savākt savu istabu un iznest gružus var tikai pār Tavu līķi? Problēma autorei nav bērnu pienākumos, bet gan nevienlīdzīgā attieksmē pret bērniem.
amsterdama @ 20.05.2019 11:43Tātad uzlikt astoņgadniekam par pienākumu savākt savu istabu un iznest gružus var tikai pār Tavu līķi? Problēma autorei nav bērnu pienākumos, bet gan nevienlīdzīgā attieksmē pret bērniem.
Autorei. Nav teikts, ka Tava bērna sodīšana uzreiz liecina par nepatiku. Varbūt Tavs partneris tomēr izjūt atbildību par Tava bērna audzināšanu, bet neprot to. Vai arī, ļoti iespējams, izturas tā, kā pret viņu pašu kā bērnu bērnībā izturējās tevs vai patēvs.