Ielūdza uz kāzām

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Sveikas.
Saņēmu no labākās draudzenes ielūgumu uz kāzām. Tikai oficiālo daļu. Ar kāzām man bijusi maza pieredze, tāpēc jautajums - vai dāvana jāpērk? Vai varu "izbraukt" ar ziediem?
07.05.2019 12:05 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Nez...ja pēc ofic daļas tālāk nekas nenotiek, vai tikai ar vedējiem, vecākiem, tad kādu dāvanu varbūt nopirktu, šampi un puķes piem, ja būtu sašķirots, kurš draugs var iet uz pasēdēšanu un kurš nē, tad tikai puķes un viss.
08.05.2019 12:41 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Pirmkārt, es noteikti ar labāko draudzeni izrunātos (vispār, ja būtu tāda situācija, viņa pati man pateiktu) kāpēc uzaicinājums tikai uz oficiālo daļu. Ja pēc tam ieplānots tiešām tikai ar ģimeni NEKAD neapvainotos, tas tak ir saprotams, ka nauda nekrīt no gaisa. Ja aicinātu citas draudzenes, bet mani nē, tad gan uzsprāgtu un neietu vispār, jo par, cik esam labākās draudzenes viņai svarīgāku par mani nav. :D
Jebkurā gadījumā labākajai draudzenei uzdāvinātu dāvanu. Neietu tikai ar ziediem, jo es viņu mīlu un vēlu to labāko.
Domāju, ka Tu pārspīlē rakstot, ka esat ''labākās draudzenes'', ja pat nezini, kas iess uz neoficiālo daļu un kāpēc Tu neej.
08.05.2019 15:24 |

Reitings 26
Reģ: 13.05.2018
Sliecos piekrist ToBeFree - ja nevari atklāti draudzenei pajautāt kas un kā, tad neesat nemaz tik tuvas.
Es tavā gadījumā dāvinātu kādu skaistu pušķi un viss.
09.05.2019 22:02 |

Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
ToBeFree ++++
Ja tiešām labākās draudzenes, tad pajautā pa tiešo..es savējai vēl uzbļautu, ja būtu nepieciešamība un viņa tāpat saprastu mani :D Priekš kam lieki galvu lauzīt?
10.05.2019 08:15 |

Reitings 461
Reģ: 05.05.2019
Ja mani aicinātu tikai uz oficiālo daļu, tad es nopirktu tikai skaistu ziedu pušķi. Nevis tāpēc, ka būtu apvainojusies, bet tāpēc, ka aploksnīšu pasniegšana parasti notiek neoficiālajā daļā, nevis baznīcā/quote]
Es arī tā rīkotos tieši tā iemesla dēļ?
10.05.2019 13:43 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Manuprāt, labāko draudzeni vēlēsies iepriecināt ar dāvanu jebkurā gadījumā! Bet ja gribi aiziet pieklājības pēc, tad skaidrs,ka izbrauksi arī ar ziediem. Dāvana NAV obligāta.
17.05.2019 11:35 |

Reitings 149
Reģ: 16.01.2018
Es arī iedomājos - kas tā par labāko draudzenei ar ko jau sen nav izrunāta šī kāzu lieta? Tad tu arī zinātu kāds ir šis kāzu plāns - kas paredzēts pēc svinīgā vai vispār kas paredzēts. Varbūt tieši tu neesi aicināta, bet varbūt pēc svinīgā restorānā būs tikai mammas, tēti, brāļi un māsas un viss.
Es nopirku skaistu ziedu pušķi un dāvanu - ne-naudu. Nelielu, bet kaut ko foršu.
Bet man vispār besij šī naudas prasīšana ielūgumos. Ja vajag, lai kāzas atmaksātos, nav ko rīkot tādas, par ko jāprasa nauda dāvanās. Un tad cilvēki,kam, iespējams, spiedīgāki apstākļi pārdzīvo un nervozē par to, cik tad būtu pieklājīgi likt, tā vietā varbūt rocība atļautu nopirkt kaut vai bilžu albumu, bet tak nevar, jo prasīta nauda!
17.05.2019 11:50 |

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Mana labākā draudzene mani vispār pat uz kāzām neuzaicināja. Un ne tāpēc, ka vina negribēja, bet vienkārši vinas vīrs uzstāja, ka kāzas ir tikai šaurā ģimenes lokā. Kāzu rītā nosūtīju vinai ziedu pušķi ar kurjeru. Un kad tikāmies pēc kāzām, uzdāvināju vinai arī dāvanu, ne naudu, bet skaistu un, jā, arī padārgu dāvanu. Aa un vēl arī vecmeitu ballīti vinai organizēju un tur maksāju.
17.05.2019 11:50 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Mani labākā draudzene pat neaicina, jo viņi svinēs tikai 4atā ar vedējiem. Neesmu apvainojusies, lai gan, protams, gribētu redzēt ceremoniju. Domāju kaut ko uzdāvināt anyway. Man liekas, ka uz ceremoniju nākot, var arī baigo dāvanu nedāvināt. Bet nu es dāvinātu.
18.05.2019 00:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits