Es godīgi esmu šokā. Šis vīrietis nav pat mans vīrietis, bet mums sāka rasties simpātijas. Tātad, viss sākās ar to ka viņš uzrakstīja, teica ka ir brīvs un es arī. Satikāmies, viss bija forši. Un uzreiz pasaku, mēs esam pazīstami ilgāku laiku. Bija sex. Tad vienā dienā es izdomāju vairāk izskatīt viņa sociālos tīklus un atradu viņa sievu. Un viņi vēl joprojām kopā, ir bildes, 3 bērni. Tikai ir viens bet. Viņa dzīvo citā pilsētā, un viņš redzami dzīvo Rīgā un pa brīvdienām reizēm brauc pie viņas laukos. Es tobrīd domāju kur viņš nozūd katras brīvdienas. Esmu šokā... kā var tā nodarīt. Un vēl, ko es atklāju, ka viņam ir nevis pie divdesmit gadu, bet pāri trīsdesmit. Par šo viņš man meloja, un es šo atradu Google dziļumos un caur sievas profilu, viņai pašai gadu cik viņam. Viņš ir 15 gadus vecāks par mani, un visu šo laiku meloja, ka mums 6 gadu starpība.
Tātad, viņš vēl joprojām uztur ar mani kontaktus, 'grib' mani un sauc tikties. Es zinu visu patiesību par viņu, bet neesmu neko teikusi aka 'kāds viņš melīgs briesmonis, un ka zinu ka krāpj savu sievu ar 3 maziem bērniem'. Es vēlos pajautāt ko man darīt? Man radās simpātijas, un viņam arī, bet pēc šīs neglītās patiesības man viņš riebjas. Vai man pateikt šo acīs vai labāk uzrakstīt klusām sievai un visu izstāstīt ko viņš dara? Man ir visi pierādījumi, sarakstes, foto, kailfoto. Ko man šādā situācijā darīt? Bet man rodas aizdomas, ja es sākšu ar viņu pirmo runāt par šo, viņš aiz kauna nobloķēs mani. Par to nav šaubu. Teikt vai neteikt sievai? Un ja teikt, kā man pateikt, lai nedomātu, ka esmu slikta? Jo godīgi, es nezināju ka viņš ir precējies. Help❗