Kopumā šeit esmu 2-3 gadus. Vienu gadu tikai lasīju tad uztaisīju porfilu, tad izdzēsos un tad pēc kāda gada atgriezos pie visa šī trača ar jauno admin.
Kurā mirklī viņa runāja par visām? "Ap 3 gadiem. Neiegriezos te kādu laiku un vecajam kontam aizmirsu paroli. :-D" Te viņa stāsta, ka vinai bija konts vecajā cosmo mājaslapā, bet tā paroli natcerējas un tāpēc pirms trīs gadiem, kad vēlējās atkal kļūt aktīva, nācās taisīt jaunu profilu. "Nē un nē :-)" Te viņa raksta, ka nav atradusi te kontaktus un nav tikusies. .. Kā no šī teksta varēja iztulkot, ka viņa runā par citām personām? Absolūts loģikas trūkums.
Lai pārbaudītu, cik ilgi te esmu, vajadzēja paskatitiea profilā. Sanāk gandrīz 10 gadi, bet es nezinu, vai tas ir ieskaitot laiku vecajā versijā. Kontaktus neesmu atradusi - nekad neesmu bijusi tik aktīva, un tikusies arī neesmu. Kad te sāka aktualizēties tēmas par tikšanos, vairs nedzīvoju Latvijā.
Tiku pārcelta no old cosmo versijas. Vairāk kā 10 gadi. Neesmu no aktīvajām čatotājām, nešķiet saistoši, līdz ar to nekādus privātus kontaktus ar citām lietotājām neuzturu un nemeklēju, ienāku, palasu tēmas, šo, to iekomentēju. Sakarā ar šīm pārmaiņām, garlaicīgs forums palicis. Tēmas arī neveicina vēlmi uz diskusiju. Atpakaļ padomijā, drīksti teikt, tikai to, kas adminiem pa prātam.:-D
Esmu šeit iekšā/ ārā ap 10 gadiem. Kontaktus neuzturu, bet dažas meitenes zinu. Neesmu arī neko komentējusi jau ļoti ilgu laiku. Šīs sarunas arī vairs nav saistošas... Tagad skatos ballīte ap jauno "atbalstu"/adminu :-D Lai Jums, meitenes, jauki viss. Es arī dzēšos ārā uz visiem laikiem. :-)
Man te bijuši dažādi profili, uzturos te periodiski kopš pašiem foruma pirmsākumiem, tas ir vairāk kā 10 gadi. Izskatās, ka mans laiks forumà ir beidzies, cenzūru neatbalstu un tas, kas te tagad notiek, ir man absolūti nepieņemami.
Esmu šeit nu jau gandrīz piecus gadus kopumā, ar šo profilu mazāk. Dažas draudzenes no foruma man ir, ikdienā netiekamies, bet ik pa laikam sarakstāmies. :)