Esmu 1,78m auguma īpašniece, un tevi akurāti labi saprotu :-D
Arī man kādreiz bija doma, ka tikšos tikai ar basketbolistiem, jo nu - īss augumā neder (t)
Šobrīd esmu nopietnas attiecībās ( pat pārāk ) ar vīrieti, kura augums ir 1,75m, jā, esmu garāka par viņu. :-D lai, gan šī starpība ir tikai skaitļos, jo blakus - atšķirību neredz. ( tā vismaz saka citi ) attiecību sākumā jutu, ka viņu tas mazliet mulsina, jo mēdzu vilkt aukstpapēžu kurpes un neredzu iemeslu to nedarīt, jo pie skaistas kleitas - es vēlos izcelt savas kājas, kuras man - paldies, Dievam ir garas :-D diezgan daudz runāju pati ar sevi, par to, ka tas ir normāli. Man patīk būt garai un es redzu tikai plusus. Jāsaka paldies arī puisim - jo viņš vienmēr izsaka komplimentus un nav teicis “ Nevelc tās kurpes “. Protams katrā pasākumā, kur esmu papēdenēs - citi labi cilvēki mēdz par to pajokot, bet mēs to uztveram tik pat viegli. Tas netraucē mums. Mēs tāpat normāli bučojamies. :-D
Un par augumu runājot - Apskaties Elīnas Didrihsones to make up meiteni, Aleksandru Demakinu, viņai ar savu vīrieti ir tiešām ( tiešām ) auguma starpība un viņi ir lieliks piemērs ka - pie pakaļas standartus! Ja ir milestiba, tad citi tos standartus var iebāzt sev pakaļā (l):-D