Ja neskaita to, ka man Stockmann Trakās Dienas pamatā asociējas ar nekontrolētiem cilvēku pūļiem, kas gatavi pirkt pakām tualetes papīru vai Blens-a-med zobupastras (kurus citur var nopirkt pat lētāk), lai tikai "atzīmētos", ka kaut reizi mūžā ir iepirkušies "tajā stokmanī", neredzu autores pētījumā salīdzinajumu ar norādītajām cenām "pirms atlaides" - jo iespējams, ka % salīdzinājums 2018.gada un 2019.katalogos tiešām atspoguļo tādu ainu, ka atlaide ir lielāka, ja skatās, kāda ir norādītā sākumcena konkrētajai precei... :) Bet tas tā, es tiešām saredzu nosacītu jēgu doties uz to pusi Trako Dienu laikā tikai tad, ja esi noskatījis ko pavisam konkrētu, kam ir konstatēta labāka cena, un tad vēl es pavērtētu - ja tas ir viens siera iepakojums vai šampūns, tad es teiktu - lai viņi iet ratā, jo tā drūzmēšanās un spiešanās vienkārši nav cilvēka cienīga un labāk tad es to šampūnu aiziešu nopirkt citur par kādu EUR dārgāk, bet civilizētos apstākļos.
Un vēl - agrāk, kad vēl biju jauna un glupa un mēgināju iet uz TD, secināju, ka pārsvarā tur bija lietas, kuras ikdienā nemaz nav Stckmn piedāvājumā, bet tiek speciāli atvestas un nebūt ne tirgotas par zemāko tirgū pieejamo cenu - vienkārši pūļa radīšanai...