Man ir ļooti neglīta seja..

Reitings 66
Reģ: 30.12.2013
Es godīgi pat nezinu, kāpēc šeit rakstu šo un ganjau sagaidīšu tikai kaut kādas dzēlīgas piezīmes no meitenēm šeit, bet varbūt tomēr nē.. Man ir ļoti neglīta seja. Un nē, mana āda ir diezgan normāla, tikai apsārtusi (rozācija, tas ir hroniski), bet āda neko neglābs, man vienkārši ir neglīta sejas uzbūve, pat meikaps neko gandrīz nepalīdz. Vienmēr visās kompānijās esmu bijusi tas neglītais pīlēns. Vizualizēšanai- apaļa seja (kaut gan esmu tieva), ļoti apaļas asimetriskas acis, vispār ļoti asimetriska seja, strups deguns.. nav labi tiešām. Un tas ļoti man ietekmē dzīves kvalitāti, varu nedēļu no mājas ārā neiziet tikai tādēļ, jo tik ļoti par to pārdzīvoju. Ahh, zinu, ka jūs varbūt nevarat man palīdzēt, bet ja nu tomēr ir kas uz sirds attiecībā uz manu teikto, droši rakstiet. ;)
04.04.2019 20:57 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
05.04.2019 09:42 |

Reitings 3934
Gaumes lieta ir acu forma, krāsa, utt. "Visiem ir trūkumi" attiecas uz kādu elementu sejā, kas nav proporcionāls un "izlec no kopskata", nereti tādus cilvēkus ierindo pie skaistiem, ja viss perējais,sejā ir +- harmonisks. Bet neglīts ir cilvēks, kuram ir vairāk kā viena ļoti izteikti neproporcionāla daļa sejā. Ieliku bildi. Dzīvē arī ir cilvēki ar līdzīgām neproporcionalitātēm. Kura no jums teiks, ka attēls redzamā sieviete ir unikāla, ka sevi jāmīl vai jānokrāso mati citā krāsā? :D
Brīdī, kad personīgi sastapu pirmo "neglīto" cilvēku, ātri sapratu, ka tomēr man ar izskatu ir paveicies, pat ja iepriekš bija kaut kādi kompleksi par to vai šo.
05.04.2019 09:49 |

Reitings 41
Reģ: 04.04.2019
Internetā var atrast cilvēkus, kuru sejas klātas ar matiem, kuriem ir slimības, kādēļ viņi pārāk ātri noveco, kuri ir tik tievi, ka cauri var redzēt un tik resni, ka iziet no mājas nevar, kuri sevi sabojā ar plastiskām operācijām un galu galā, piemēram, tādi, kuri piedzimuši kā siāmas dvīņi (kas neliek viņiem izskatīties slikti, bet ir acīmredzams defekts).
Tādi cilvēki ir. Bet es saku, ka neesmu redzējusi dzīvē Rīgā tik krasus piemērus, līdz ar to secinu, ka šeit drīzāk ir pašvērtējuma trūkums, nevis reāli defekti. Vai defekti, ko var izlabot ar plastisko operāciju un citām iespējām.
Par cilvēkiem, kuri ir cietuši avārijās, pārcietuši ugunsgrēku utt es nerunāju, tas nav ētiski vispār viņus saukt par neglītiem.
05.04.2019 10:26 |

Reitings 41
Reģ: 04.04.2019
Turklāt diez vai adekvāti plastiskās ķirurģijas apmātos ierindot šajā diskusijā. Mēs nezinām, kāda šī sieviete izskatītos bez tjūninga (lūpas, krūtis, solārijs utt) un ja degunu varētu pielabot ķirurğiski (jo, kā jau teicu, neko neredzu sliktu, ja cilvēks sevi uzlabo ar dažādām iespējām - uzlabo, nevis sabojā). Tikpat labi es te varu ielikt kaut kādu puisi, kas ir sataisījis tuneļus vaigos un degunā (bija tādas pa internetu klīstošas bildes). Tas jau vairs nav dabisks neglītums, tā ir viņu izvēle būt tādiem.
05.04.2019 10:32 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Nedēļu neiziet no mājas izskata dēļ nav normāli. Tas man atgādina, kad biju pusaudze un kādas smagi saspaidītas pumpas dēļ neaizgāju uz skolu, jo bija kauns. Izklausās taču stulbi! Jādomā, ka tu nestrādā, ja vari nedēļu nosēdēt mājās.
05.04.2019 10:33 |

Reitings 3934
Minniemo
Es pazīstu vienlīdz neglītus cilvēkus ar ielikto bildi, būtu neētiski publicēt sev pazīstamu cilvēku bildes, turklāt vēl šādā tēmā. Bildes jēga ir nevis to analizēt, bet saprast, ka ne vienmēr var kaut ko labot salonos, plastiskajās ķirurģijās. Tev pat nav jāpazīst neglīti cilvēki- pavēro ielās. Reizi mēnesī kādu ieraudzīsi un sapratīsi par ko ir runa.
05.04.2019 10:42 |

Reitings 284
Reģ: 25.07.2012
Arī manā paziņu lokā ir daži patiesi ļoti neglīti cilvēki (un tur neko mainīt nav iespējams, ne make up, ne frizūra, ne plastiskā), jo vienīgais veids kā tos cilvēkus padarīt glītus, būtu nogriezt un piešūt citu galvu

Cerams, ka par Tavu izskatu kāds domā tāpat, Viedā Minka. Smieklīgi lasīt šādu komentāru no pieauguša cilvēka, kurš sevi turklāt vēl dēvē par viedu.
No tēmas pieteikuma var noprast, ka esi ar zemu pašvērtējumu, pārāk ieciklējusies uz savām nepilnībām, un, iespējams, par daudz atskatījusies uz visām instagrammerēm, kuras lielākā daļa sataisījušās pēc viena šablona. Tas, ka neizskaties tāpat, kā visas citas, nenozīmē, ka esi neglīta. Ja nepatīk, kā šobrīd izskaties, vari aiziet pie stilista un vizāžista, kas Tevi pakonsultēs un dos padomus, kā tieši Tev izskatīties labāk. Tomēr vairāk šķiet, ka problēma ir Tavā domāšanā, nevis izskatā. Tur vai nu līdzēt var psihoterapeits (un psihoterapeits uzreiz nenozīmē antidepresantu lietošanu; Tev ir tiesības atteikties tos lietot, pat, ja piedāvā), vai smags darbs ar sevi, mācoties sevi iemīlēt un pieņemt tādu, kāda Tu esi.
05.04.2019 11:04 |

Reitings 741
Es laikam esmu akla, bet nepazīstu nevienu tiešām neglītu cilvēku un nespēju iedomāties, cik ļaunam un seklam jābūt cilvēkam, lai šausminātos par iedzimtām izskata īpatnībām. Pats galvenais-nesalīdzināt sevi ar citiem.
05.04.2019 11:33 |

Reitings 66
Paldies par visiem ieteikumiem, novērtēju. Kādi būtu jūsu praktiskie padomi pašvērtējuma celšanai? Jo es jau cenšos, bet tomēr nesanāk :-/:-D
05.04.2019 11:38 |

Reitings 741
Rosybabe, nodarbošanās ar sportu ļoti palīdz pašapziņas celšanai. Stalts, veselīgs cilvēks ar labu stāju uzreiz atstāj iespaidu, ka cilvēks ciena sevi.
05.04.2019 11:43 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Mainīt domāšanu, kas protams būs grūtāk, bet var pamainīt stilu/vizuālo izskatu - likt akcentu uz ko citu.
Galvenais, lai tā teikt nekoncentrējies uz savu seju tik ļoti :)
05.04.2019 11:43 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Rosybabe, pieņem sevi kāda esi vai krāj naudu pārmaiņām, īsti neko citu nevaru ieteikt.
Cik tev gadu? Sejas forma mēdz mainīties, ja esi pusaudze, apaļie vaidziņi ar laiku samazināsies. Ādu gan vajadzētu saārstēt - aizej pie dermatologa.
Makeup speciālists varbūt varētu tev iemācīt kaut ko no kontūrēšanas, un stilists, kā noslēpt trūkumus? Arī saruna ar psihoterapeitu varētu būt noderīga.
05.04.2019 11:49 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Tas ir tavs subjektīvais viedoklis nevus fakts
05.04.2019 11:53 |

Reitings 66
Ak mīļās meitenes, varu pateikt vēlreiz: ādu man nevar saārstēt, esmu bijusi pie 100 un 1 dermatologa, man ir rozācija, paši ārsti saka, ka var veikt tikai tās lāzeroperācijas, kas uz pāris gadiem mazliet palīdz, bet man nav pietiekoši daudz asinsvadu, ko likvidēt, lai būtu jēga operāciju veikt, man ir pliks apsārtums. Un sejas forma man jau vairs nemainīsies, tas ir ğenētiski. Nodarbojos ar sportu, mājas apstākļos, bet tāpat patīkami. Man ir savs stils, gaumes izjūta utml, problēma tiešām nav tur. Paldies tāpat jums! ;-)
05.04.2019 11:58 |

Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Man arī vienmēr bija licies, ka neesmu īpaši glīta. Līdz atceros, ka vienreiz gāju pie ģimenes ārstes, lai kārtotu veselības izziņu. Iedevu bildi, lai līmē un viņa noteica : '' Cik skaisti izskaties, biežāk matus tā taisi, Tev ļoti piestāv''. Un pati par to bildi biju šausminājusies ilgi...Tas kaut kā man atgādināja, ka esam ļoti kritiski pret sevi. Un neredzam to, ko citi. Un tiešām maza kaut kāda pārmaiņa izskatā rada lielu starpību. Pat, ja mums tā neliekas.
05.04.2019 11:58 |

Reitings 741
Rosybabe, vai esi eksperimentējusi ar kāda potenciāli alerģiska produkta izslēgšanu? Piens, glutēns, soja?
05.04.2019 12:01 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Ja paskatītos apkārt, saprastu, ka lielākā daļa ir viduvējības, daudzas sievietes ir veiksmīgi iemācījušās izcelt plusus un noslēpt trūkumus. Tāds izteikts klasisks skaistums ir ļoti rets.
05.04.2019 12:03 |

Reitings 66
Notte esmu. Teiksim tā, noņēma kādus 10-15 procentus apsārtuma, bet tas arī viss. Diemžēl.;-)
05.04.2019 12:06 |

Reitings 741
Man ir spēcīga alerģija pret soju, kas izpaužas kā apsārtums, uzpampums un paātrināta sirdsdarbība. Problēmai vajadzētu mazināties, ja centies ēst maksimāli tīri. Diemžēl soja mūsdienās ir lielā daļā pārtikas produktu :(
05.04.2019 12:11 |

Reitings 66
Kādu laiku atpakaļ taisīju tos alerğijas testus, toreiz nebija alerğija pret soju tur, bet, protams, pamēğināšu izslēgt, kāpēc gan ne. :)
05.04.2019 12:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)