Sveikas meitenes. Palīdziet lūdzu ar padomu. Lieta tāda, ka manam puisim ir uzradies draugs, kurš cik saprotu pirms pāris mēnešiem atbraucis no uk atpakaļ uz Latviju. Sākumā īpaši nepievērsu uzmanību, viss bija itkā normāli, taču mūsu attiecības vienu brīdi sašķobījās, viens no iemesliem bija, ka puisis bija pasācis gandrīz visu brīvo laiku, ieskaitot kad bija ar mani, pavadīt to ar savu jauno labāko draugu. Tajā skaitā abi visu laiku čato, kā arī tas draugs sauc viņu spēlēt datoru. Nesen pamanījos ielīst drauga telefonā un paskatījos viņu čatu, kas mani totāli šokēja. Viņa draugs bija rakstījis tādas frāzes kā, šķiries no savas meitenes, būsi brīvs vismaz varēsim kopā spēlēt pc utt. Un vēl apvainoja mani dažādos vārdos. Izlasījusi tādas lietas es biju nikna un atbildēju, ka lai liek mūs mierā, ja jau šādi spēj izrunāties. Protams, ka draugs neko nesaskatīja tajā situācijā, tikai nomainīja telefonam paroles un joprojām komunicē ar viņu, runā vairāk pat kā ar mani. Viss ko zinu ka tam draugam pašam arī esot meitene kā arī mans puisis nesen kaut ko minēja, ka tam viņa draugam šeit Latvijā laikam necik daudz citu draugu neesot. Bet vai tāpēc ir jārīkojas tā? Man nav nekādu iebildumu pret citiem viņa draugiem taču ja šādi spēj pateikt, es nevēlos, lai viņš kontaktētos ar tādu cilvēku. Piebildīšu, ka pašlaik mēs tiekamies retāk un sāp, ka satiekamies uz dažām dienām mēnesī un joprojām nespēj viņš normāli atiet no tā sava drauga, jo nepārtraukti viņam sūta ziņas un aicina kaut kur.