Drauga pagātne un sekss

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Sveikas!
Esmu nonākusi pārdomās. Esam kopā vairākus gadus, vienmēr esmu zinājusi ka ir bijušas meitenes pirms manis, ar ko pārgulējis. Nekad īsti par to neesam runājuši vairāk, viņš nav stāstījis. Man bija tikai viens puisis, ar kuru bija arī attiecības. Taču viņam ir bijuši vienas nakts sakari, domāju, ka ar parastām meitenēm. Vakar sāku par to ierunāties un viņš man atklāj, ka tādas esot bijušas trīs (laikam) un visas ir no seksa portāliem, kur vnk aizbrauca un mašīnā ar viņām kniebās. Bāc, man reāli palika pretīgi, jo uzskatu ka tās ir kaut kādas eskorta meitenes, kuras guļ ar visiem pēc kārtas un ir pilna buķete ar sts. Vnk nespēju to sagremot, kā var būt ka 19 gadīgam čalim ir jāmeklē tādos portālos sekss...
Protams, tas jau ir bijis sen un neko tur nevar izdarīt, bet man ir tāds pretīgums tagad iekšā...:-/
31.03.2019 13:09 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Ir lietas, kas interesē pašai un arī ar ko esmu dalījusies iz savas pieredzes, bet neteiktu, ka mani tas nomāc, pāris maniem bijušajiem ir bijis sekss 3jatā kkad jaunībā, protams bija pārsteigums to dzirdot, bet man prieks, ka viņi ir viskko pamēģinājuši un viņiem tas licies interesanti. Es nezinu kam vai kādiem cilvēkiem jābūt,lai patiktu tikai tumsā,gultā,zem segas? :-D dzīvē viskkas ir jāpamēģina! un otram to pārmest nevar un arī ne apvainoties.
03.04.2019 15:34 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Piedodiet, ja visas tik pareizas, bet 1x nokniebties vai sēdēt seksa/iepazīšanās portālā nav nekāds grēks :-D:-D normāli tas nebūtu tad, ja cilvēks būtu attiecībās/ģimenes dzīvē.
visādi citādi neredzu vispār neko nosodošu
03.04.2019 15:38 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
:-D:-D:-D
Kāpēc, lai tas vispār uztrauktu?
Varbūt tu ticēji, ka esi viņam pirmā? :-P
04.04.2019 10:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits