Drauga pagātne un sekss

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Sveikas!
Esmu nonākusi pārdomās. Esam kopā vairākus gadus, vienmēr esmu zinājusi ka ir bijušas meitenes pirms manis, ar ko pārgulējis. Nekad īsti par to neesam runājuši vairāk, viņš nav stāstījis. Man bija tikai viens puisis, ar kuru bija arī attiecības. Taču viņam ir bijuši vienas nakts sakari, domāju, ka ar parastām meitenēm. Vakar sāku par to ierunāties un viņš man atklāj, ka tādas esot bijušas trīs (laikam) un visas ir no seksa portāliem, kur vnk aizbrauca un mašīnā ar viņām kniebās. Bāc, man reāli palika pretīgi, jo uzskatu ka tās ir kaut kādas eskorta meitenes, kuras guļ ar visiem pēc kārtas un ir pilna buķete ar sts. Vnk nespēju to sagremot, kā var būt ka 19 gadīgam čalim ir jāmeklē tādos portālos sekss...
Protams, tas jau ir bijis sen un neko tur nevar izdarīt, bet man ir tāds pretīgums tagad iekšā...:-/
31.03.2019 13:09 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Omg..kad nav ko darīt, tad taču jābesās par pagātni.:-D
31.03.2019 18:29 |

Reitings 610
Reģ: 04.03.2017
Nu tā ir tipiska sieviete - ja nav problēmas, uztaisīs uz līdzenas vietas. Man būtu pilnīgi un absolūti vienalga, ar ko mans vīrs ir gulējis pirms entajiem gadiem. Man arī pašai skapī savu skeletu tik daudz, ka durvis ciet netaisās.
31.03.2019 18:31 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Nu protms, čiksei taču vajag bēdiņu, tāpēc grib kašķīti un varētu papūderēt smadzeni džekam par viņa PAGĀTNI.:-D Omg....tas koncepts vnk iespāaarda.:-D
31.03.2019 18:40 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Bet tik daudzi vīrieši ļaujas vienas nakts sakariem, kur tad ir tā robeža kas normāli kas ne? Ja viņš būtu to meiteni klubā atradis un aizvedis mājās pārgulēt tad tas būtu pieņemamāk?vai ja tā bùtu kāda paziņa un kādā ballītē šie sadzertos un nokniebtos..tas būtu labāk? Tak sekss bez attiecībām ir sekss bez attiecībām, kāda starpība tādā gadījumā ar ko un kur...?
31.03.2019 19:05 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Varbūt labāk tiešām pamet draugu. Viņš tev vēlāk par to pat pateiksies :D
31.03.2019 19:06 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Man pilnīgi neinteresē vīrieša pagātne. Esmu tikusies arī ar tādu, kas pagātnē laidis ar vīrieti, tīri eksperimenta nolūkos. Nu neko, interesanti
31.03.2019 19:38 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Plusiņš@ solo. Vienīgais, kas mani uztrauktu, ja drauga bujušā skrietu pa ielu ar cirvi pretī viņam un viņš ar šķēpu. Ir bijis gandrīz tā..
31.03.2019 19:45 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
ir bijuši vienas nakts sakari, domāju, ka ar parastām meitenēm.

A mēdz būt arī neparastās meitenes?
esot bijušas trīs (laikam) un visas ir no seksa portāliem, kur vnk aizbrauca un mašīnā ar viņām kniebās.

Un ar ko sekss ar meiteni no sekss sludinājumu portāla ir sliktāks par seksu ar kaimiņu meiteni?
Vnk nespēju to sagremot, kā var būt ka 19 gadīgam čalim ir jāmeklē tādos portālos sekss...

Nu ja apkārtējās meitenes tajos 19 gados nav noskaņotas uz seksu, tad nav nekāds brīnums ka čalis atrada sev drāžamu materiālu sekss portālā.
Esam kopā vairākus gadus, vienmēr esmu zinājusi ka ir bijušas meitenes pirms manis, ar ko pārgulējis. Nekad īsti par to neesam runājuši vairāk, viņš nav stāstījis.

Protams, tas jau ir bijis sen un neko tur nevar izdarīt, bet man ir tāds pretīgums tagad iekšā...

Tu taču jau no sākuma zināji ka Tavam puisim droši vien ir bijušas seksa partneres un draudzenes, zināji ka Tev būs pretīgi ja uzzināsi ko sīkāk par to, bet Tu tomēr pajautāji un uzzināji sev nepatīkamu informāciju. Nez kāpēc, bet neredzu šeit loģiku un jēgu rakņāties pagātnē arī neredzu.
31.03.2019 19:51 |

Reitings 150
Reģ: 19.01.2019
...tādu, ka pagātnē laidis ar vīrieti, tīri eksperimenta nolūkos

Paga, ko, eksperimenta nolūkos?
Nu, neko, interesanti

Ja?
Kas tieši interesanti?
Man vairāk par tēmām šeit patīk lasīt komentārus.
31.03.2019 20:46 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Man vispār sekss un tēmas par seksu liekas foršs sarunu temats ar draugiem (gan vispārīgi draugiem, gan draugiem vīriešiem). Bet ne tā, ka stāsta, cik dziļi un cik stipri, bet gan par to, kas patīk, ko gribētu pamēģināt, kas ir tabu, kas nav, kā arī viss cits. Tā kā šajos jautājumos esmu diezgan atvērta. Neesmu šeit (uz zemes), lai kādu nosodītu vai bārtu utt. Ja nav pa ceļam ar cilvēku, tas visdrīzāk būs citu iemeslu dēļ, nevis tāpēc, ka kaut kad pirms manis viņam ir bijis sekss ar kādi citu :)
31.03.2019 20:53 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Un ja nu tās meitenes piereģistrējās saitos, lai sava kautrīguma dēļ ar vīrieti intīmiem sakariem satiktos pirmo reizi vispār? Automātiski maukas (t):-D
Ja zini, ka tik asi reaģēsi, kāpēc vispār prašņā? Neuzdod jautājumus, uz kuriem negribi dzirdēt atbildes.
31.03.2019 21:02 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
A, man likās, ka ir runa par prostitūtēm:-P
31.03.2019 21:04 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Nav zvanīts. To meiteņu seksuālo dzīvi autore pati piefantazēja.
31.03.2019 21:17 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Necepties par pagātni, ja vien ta nevelkas līdzi. Un viss - tik vien!
01.04.2019 11:19 |

Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
No malas jau liekas, kas tad tur ko cepties. Noticis labu laiku pirms saticis tevi, nevienu nekrāpis (tā noprotu) un līdzi arī nekas nevelkas (STS). Bija vajadzības un atrada, kur apmierināt. Un nav teikts, ka maukas tās meitenes. Varbūt visām trim ar bija pirmā un vienīgā reize uz ko tādu. Gribēja pamēģināt vai sen bez veča un bija ātra vajadzība... Bet tajā pašā laikā autori ļoti labi saprotu. Tieši tādēļ NEKAD šo jautājumu nepacelšu ar savu draugu/vīru. Jo zinu, ka tādas lietas arī mani grauztu. Īpaši, ja vīrietis par tādiem portāliem vazājas... Tad liekas, ka var vazāties atkal tikko saniezas...
01.04.2019 12:57 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Muļķiem muļķu problēmas.
02.04.2019 08:48 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Algot maukas ir zem katra sevi cienoša vīrieša goda, jo vērtīgs (ne naudas ziņā) vīrietis gūst lielu piekrišanu sieviešu vidū- ņem, kuru vēlies. Mauku klientūra ir kaut kādā ziņā "defektīvi" vīrieši, kuri nespēj iegūt sievietes ar savu šarmu.
Varbūt, ka daudziem lielākā daļa šī pakapojuma vērtības slēpjas faktā, ka izdarījusi savu darbiņu, meitene notinas. Nevis paliek, kaut ko gaida un pilnai laimei vēl māca dzīvot, piemēram, bīdot savas teorijas par "defektīviem" vīriešiem.
Tie, kas vēlas, lai par viņu vēlmēm zina vairāk kā jebkura sieviete, izvēlas ilgtermiņa attiecības, jo tikai ilgtermiņā var iepazīt otra vēlmes pilnībā. Turklāt ilgtermiņa attiecībām ir papildus bonusi- kotletes, tīra māja, nav jāmaksā par kniebienu, vienmēr pieejama, ir laba kompānija starp kniebieniem
Kāds naivums!:-D
02.04.2019 09:01 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Neuzdod jautājumus, uz kuriem negribi dzirdēt atbildes.

+
Drāma tiešām uzburta nevietā. Paliek iespaids, ka autore speciāli nedaudz sabiezina krāsas, lai tās meitenes vairāk nomelnotu. Tas, ko viņš vai vēl vairāk - tās meitenes darīja, pirms biji satikta Tu, vispār nav Tava darīšana. Un svešas sievietes saukt par maukām tikai tāpēc, ka viņām ir bijis gadījuma sekss ar Tavu veci? Mhm (t)
.
Manam draugam vispār pat ir rēta uz ķermeņa no vienas tādas kaislīgas nakts, vēl pirms manas ēras. Muļķis, protams, ka nesagudroja citu iemeslu, kad jautāju, no kurienes rēta. Bet man nebija ienācis prātā, ka par to var sacepties, uzburt drāmu un vēl kaut ko viņam pārmest :-D
02.04.2019 12:22 |

Reitings 554
Reģ: 17.12.2018
Esam kopā vairākus gadus

Vakar sāku par to ierunāties

Nu, un kā tā pēkšņi vakar iedomājies pajautāt? Tā, starp citu, ja? :-D
Cik zinu, šādas lietas parasti izrunā (ja izrunā) attiecību sākumā, un vis, tālāk dzīvo laimīgi, nevis vēl pēc pāris gadiem izdomā apjautāties:-D:-D
02.04.2019 17:02 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Es nesaprotu kā var but vēlme visu šo prasīt un uzzināt? Tirdīt "Ņu tad stāsti kā tev tur pagātnē bija!". Vai arī ir otra galējība, kad otrs bez interesēšanās vēlās šajā visā padalīties un pastāstīt kā viņam pašam gājis seksuālajā dzīvē :-D es par savu draugu negribu neko zināt kā bija un kā gāja un ar ko.
Vairums puišu par seksu ar vieglas uzvedības meitenēm/ pērkamām meitenēm domā kā par vienkāršu seksu un neiepin tur nekādas morāles normas.

man zināmie vīrieši, tuvi draugi, arī bez attiecībām saka, ka šādām meitenēm pat nepieskartos un nicina tādas. Ne visi seksu uztver pūt un palaid. Protams ir arī tādi, kam šis viss ir pieņemami.
03.04.2019 15:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits