Jautājums par bērniem

Reitings 243
Reģ: 10.01.2019
Sveikas! Ar topošo vīru esam izrunājuši daudzus jautājumus, arī šis jautājums ir skarts, bet viennozīmīga skaidrība nav.
Ir bijušas divas reizes attiecību laikā, kad uztaisīju viltus trauksmi ar to, ka, šķiet, ka esmu stāvoklī. Abas reizes vīra sejā, ķermenī ir novērota paranoja un dzirdēti izteikumi, ka tā viņa dzīvē būtu nelaime. Pirmoreiz tas notika pirms 2 gadiem - tad viņš teica "ja apstiprinātos gr., tad būtu jāveic aborts".
Līdz šai dienai esam nonākuši pie tā, ka ja nu kas, es būšu pret abortu, taču aizvien viņš paniski baidās no bērna un uzskata to kaut ko par šausmīgu.
Izejot no tā esmu viņam jautājusi, a nekad tu nevēlēsies bērnus? Viņš uzskata, ka kaut kad, vēlāk, ap 30 gadiem gan jau gribēs, bet šobrīd viņam jau ir 25 (manuprāt, šāda vecumā jocīgi tik traki baidīties(t)), bet domas mainījis nav.
No Jums vēlos dzirdēt domas, pieredzi par šo gadījumu - ja vīrietis tagad baidās no bērna kā no pasaules gala, vai tiešām pienāks laiks, ka tas mainīsies, kā viņš apgalvo? Piemetināšu- man ir 21, es arī nevēlos tagad bērnus, bet dzīvoju ar domu, ka no tā nav jābaidās un kā dzīvē notiks, tā notiks. Nevaru viņu saprast, kāpēc tik ļoti baidās..varbūt katrs otrais vīrietis ir tieši tāds pats?
26.03.2019 16:31 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
vīrs kopumā ir diezgan neelastīga personība.
^ Tavs līgavainis zina, ka esi viņam piekārusi birku 'neelastīga personība'? Pamatojums tam būtu, jā, kāds tieši? Un Tu to 'neelastīgo personību' tiešām taisies precēt, ja? Kā Tu iedomājies ar šo 'neelastīgo personību' veidot ģimenes dzīvi, ko, m?
27.03.2019 14:31 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
NightSky , bet ne visiem ir vēlme bērnam vilkt lietotas drēbes, ratus, gultiņas ņemt no radiem utt. Protams var tā dzīvot, un nekas slikts tajā nav. Bet arī es savam bērnam gribētu to pašu labāko, jaunāko utt. Ja es to nespēju, tad par bērnu pat nedomāju, un tādi cilvēki ir daudz. :-)
27.03.2019 14:38 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu ja viņš nevēlas bērnu finansiālu apsvērumu dēļ, tad to tak arī tā pateiktu. Tas nav nekas tāds nosodošs, bet pilnīgi saprotams. Bet tādā attieksme, ja nu gadās, tad aborts, maigi sakot skan jocīgi.
Šitās tavas bailes, panikas ar nav nekas normāls un veselīgs attiecībās un tiešām liekas, ka jūsu attiecības tu esi zem kārtīgas tupeles pabāzta ( ceru, ka kļūdos).
Jautājums: ja nu iekrīti un paliec stāvoklī, ko tad?
Jebkurā gadījumā veiksmi, un jāprecas ir tad, ja tiešām esi laimīga attiecībās. Teikšu kā ir, ja man šitā mīļotais pateiktu, mums ceļi šķirtos.
27.03.2019 14:52 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es saprotu ka gribas visu labāko, bet es runāju par variantu, ja tuvāko gadu laikā iekristu, tas jau nespstādinātu dzīvi, īpaši jau vīrietim, man ir saprotams, ka nevēles vēl bērnu, bet nav saprotama taaaaada panika, ka jābaidas katru x seksojot
27.03.2019 18:06 |

Reitings 237
Reģ: 17.03.2018
Ļoti pretrunīgi sanāk. Bērnus negribēt pagaidām jo savam bērnam, saprotams, gribam to labāko. Bet, ja nu bērns izlemtu sevi pieteikt, tad tomēr dzīvot gan viņam ļaut negribētu, jo redz gultiņu nāktos aizņemties, nevis pirkt. Ja ir sekss, tad var būt bērns. Un bērnam būs pie pakaļas, cik viņam dārgs bodijs mugurā, viņš būs priecīgs būt, ja jūs būsiet priecîgi par viņa vēlmi būt jums un ar jums.
Neatbildot uz jautājumu, bet uzdodot pretjautåjumu - ko tu, autore, darīsi, ja bērniņš tomēr piesakas rīt?
28.03.2019 00:52 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
viņam jautājusi, a nekad tu nevēlēsies bērnus? Viņš uzskata, ka kaut kad, vēlāk, ap 30 gadiem gan jau gribēs, bet šobrīd viņam jau ir 25 (manuprāt, šāda vecumā jocīgi tik traki baidīties

Nezinu kādēļ man ir tāda mazā,nelāga aizdoma, ka tas kautkad ap 30 nebūs nekad! Tagad pa jaunu,ap 30 jau būs citas atrunas, kā piemēram darba daudz,nav laika bērnam. Jo kad draugam bij' 25, mēs ar bijām runājuši kas būtu,ja palik tu stāvoklī, teica, protams šis nebūtu tas labākais laiks, bet riskēt ar tavu veselību es negribētu, tādēļ būtu pret Abortu, un censtos kautkā izkepuroties(iespējams nebūtu visā tā jaunākā un smukākā un nevarētu tik daudz dot kā tagad,bet tas nebūtu iemesls panikai :-|
28.03.2019 01:12 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Šis viss īstenībā ir tik ļoti individuāli. Šeit,es domāju,nostrādā faktors,ka viņš vēl nejūtas gatavs bērnam. Vīrieši par tētiem nepiedzimst. Viņi par tādiem kļūst pēc bērniņa dzimšanas. Savukārt sievietēm audzināšanas dēļ šis mammas gēns jau ir,tas arī izskaidro to,kāpēc sievietes ir tās,kas parasti TIK ļoti grib mazo.
Runājot par abortu,tur jāskatās pēc situācijas. Es gan tiešām nesaprotu kā var vispār baudīt seksu,ja visu laiku jābaidās un dzīve ir viena vienīga grūtniecības testu veikšana. Manuprāt jūs abi sev sarežģījat dzīvi. Diezgan toksiskas attiecības
28.03.2019 01:22 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Manuprāt ir normāli 25 gados negribēt bērnu gan vīrietim, gan sievietei.
Vispār nesaprotu vēlmi agri apbērnoties. Manuprāt jo vēlāk piesakās, jo labāk:-D protam ir limits, bet nu ne pirmajos 2-3 attiecību gados un ne līdz 25g sievietei. Vēl labāk lai līdz 30 nepiesakās :-D
28.03.2019 03:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits