AniLux, nav pārmetums, bet pēc kādiem kritērijiem tu spried, ka es pieeju nenopietni studijām? Tas, ka forumā izveidoju diskusiju? Varbūt vienkārši gribu uzklausīt citu viedokļus un tad jau ņemšu vērā vai nē mana darīšana. Un par to jurisu vienoto eksāmenu jau sen ir zināms, un zinu, ka ar pliku bakalauru nekā nebūs. Esmu apmeklējusi Jauno juristu universitāti un pabeigusi arī. ;) Nebija slikti, civiltiesības un konstitucionālās ļoti patika. Krimināltiesības arī bija ok. Starptautiskās un administratīvās kaut kā neaizgāja. Tas tā, ja tu par nenopietno attieksmi domā.
Runājot par diskusijas mērķi, tīri intereses pēc gribēju painteresēties. Ir cilvēki, kas saka, ka ar politologa diplomu ir ļoti reāli darbu atrast, ir tādi, kuri saka, ka tā ir laika tērēšana, turklāt LU un jau labāk studēt ko citu. Interesē mani vēsture, politika un valodas. Māc šaubas, ka tieslietas neaizies tā kā gribētos, jo jāmācās ir ļoti daudz un darbs pa lielam sanāk ar dokumentiem. Politologam sķiet daudzveidīgākas iespējas - jebkurs valsts iestāde, referanti, dimplomātija utt., bet ar darbu vieglak juristos. Jautājums bija tēmēts vairāk tām, kuras ir studējusas vai nu juristos vai politikas programmā.