Sākšu ar to ka esmu puisis, 17 gadim
Jau kādu ilgu laiku esmu attiecībās, nu jau 10 mēnešus, bet kopš jau paša attiecību sākuma visulaiku manai draudzenei pievērš uzmanību kāds klasesbiedrs. Klasesbiedrs pievērš parasti uzmanību tad, kad aizeju uz labierīcībām vai uz mājām (+/- ne ilgāk par 15min, jo nevēlos atstāt viņu vienu ). It īpaši kad esam kādreiz sastrīdejušies centies ļoti nocelt, sēdējis pēc iespejas tuvāk viņai, uz beņķa pat bez distancēm, kā arī baigi "koļījies". Tēlojis ka arī mācības priekšmeta tēmu nesaprot un prasījis palīdzību, kaut draudzene īsti nepārzin to priekšmetu vislabāk klasē. Tā jau īsti es nesatrauktos, bet draudzenei tas klasesbiedrs vēl pirms mūsu attiecībām itkā patika, bet viņai viņš nepievērsa uzmanību, bet šobrīd to dara un pat jau uzbāzīgi :-/. Esmu teicis draudzenei ka man tas nepatīk, jau ilgu laiku atpakaļ, bet cik saka mani draugi, viņi runā tik un tā. Lūdzu pēc padoma ko darīt, jo ja vēl ilgi šādi turpināsirs, domāju ka neizturēšu un nogādāšu to lieko slimnīcā.... vai arī uzspiedīšu ultimātu attiecībām, ko galīgi nevēlētos :-( Varbūt kādam ir bijusi pieredze un kā ir atbrīvojies no liekā?