Kāda vienkārša guci kleita ap 300-400 euro un diez vai vai tas ir originālsEsmu diezgan (lasīt "ļoti pat") pārliecināta, ka tas nav oriģināls, ja nu vienīgi tas bija Preloved tirgotājs. Nelegālas kopijas neatbalstu, kaut vai tā dēļ, ka grūti ir izsekot kur un kā tās tiek ražotas, kā tirgotas. Ne par vienu ar kopiju mugurā nesmejos un/vai nenosodu, jo ir pietiekoši daudz cilvēku, kuri pat nenojauš, ka viņiem pieder kopija. Godīgi sakot gan, liekas, ka vēlies pareklamēt to slēpto FB grupu, atvaino, ja kļūdos.
Man viena pazina tur iepērk “brendus” un svēti tic, ka tie ir origināli tikai 10x lētāk. Man nenoticēja, ka tie ir 100% feiki. Protams, nezinu kā var domāt, ka tie ir reālie brendi, bet nu.
Esmu diezgan (lasīt "ļoti pat") pārliecināta, ka tas nav oriģināls, ja nu vienīgi tas bija Preloved tirgotājs. Nelegālas kopijas neatbalstu, kaut vai tā dēļ, ka grūti ir izsekot kur un kā tās tiek ražotas, kā tirgotas. Ne par vienu ar kopiju mugurā nesmejos un/vai nenosodu, jo ir pietiekoši daudz cilvēku, kuri pat nenojauš, ka viņiem pieder kopija. Godīgi sakot gan, liekas, ka vēlies pareklamēt to slēpto FB grupu, atvaino, ja kļūdos.
Bet par gruppu es pat nezinu vai tā bus reklamēšana, jo tā ir Polu gruppa , domāju ka ar google translate visi prot dārboties :P
Kam te mokāties ar to googl translate ja mums latvijā ir tādas pašas grupas , 5 minūtes un še tev lūdzu http://www.facebook.com/groups/LuxuryAliexpress
Kam tev tie Poli. Viņi un Lielbritānija ir visur un te jau arī
Paldies par gruppu, paskatīšos kas tur ir. Bet kapēc tāda reakcija par tiem Poliem ?? Mums Latvijā ir daudz Polu, es pat pazinu 4 cilvēkus, diezgan labi draudzējamies. Un vispār Polija ir diezgan laba valsts.
Paldies par gruppu, paskatīšos kas tur ir. Bet kapēc tāda reakcija par tiem Poliem ?? Mums Latvijā ir daudz Polu, es pat pazinu 4 cilvēkus, diezgan labi draudzējamies. Un vispār Polija ir diezgan laba valsts.
Peekaboo, es taču saprotu, ka tur ir 100% feiki, bet es runāju par pazinu, vina man vienkārši netic, teica, ka nav gan jau ir origināli. Man protams, grūti saprast to naivumu un nelogiskumu, bet vinai laikam tik loti gribas brendus pa lēto, ka tic, ka pa dažiem eiro gērbjas īstajos brendos