Nu jā, pirmkārt, jānošķir, ko tu vispār domā ar reliģiju vai tu uz to raugies kā baznīcas apmeklēšanu vai kontroli pār cilvēci, vai iekšēja miera rašanu
Es pievērsos ticībai pati no sevīm, un tā radu iekšējo mieru..es neesmu apmāta ar visām tām lietām, cilvēkiem neeju uz ielas klāt un neko ''neklārēju'' par to,taču tomēr. katram savs!
Christian terrorism comprises terrorist acts by groups or individuals who profess Christian motivations or goals. Christian terrorists justify their violent tactics through their interpretation of the Bible, in accordance with their own objectives and world view. These interpretations are typically different from those of established Christian denominations.
These terrorist acts can be committed against other Christian denominations, other religions, or a secular government group, individuals or society. Christianity can also be used cynically by terrorists as a rhetorical device to achieve political or military goals.
The horrible truth is that, numerically and statistically speaking, Christian Civilization is the bloodiest and most violent of all civilizations in all of history, and is responsible for hundreds of millions of deaths. Even so, Muslims will never associate this violence and blood bath with the teachings of Jesus (peace be on him).
kas var būt briesmīgāks par nāvi
Reliģija mūsdienās cilvēkam var sniegt tik ļoti vajadzīgo atbalstu un mieru ;-)
Neredzu saistību reliģijai ar krimināllikumu..
Proti, dieva esamiba atstaj brivu vietu jebkada veida agresijai, izsmieklam, nezelibai, neiecietibai.
Es esmu baznīcā kristīta, kad biju bērns,bet izaugu par ateisti.
Šādi apgalvojumi nāk no cilvēkiem kuri šaubās paši par sevi un saviem uzskatiem. Vēlme izgāzt naidu, pārmest un apsmiet savādāk domājošus ir cenšanās aizbāzt savas šaubas un nedrošību par savu pārliecību. Jo skaļāk un aktīvāk uzstājas, jo vairāk cenšas slēpt savu nedrošību.
Ir cilvēki no abām pusēm kas meklē kašķi lai pierādītu ka otra puse ir muļķi, kas nesaprot patiesību. Rezultātā katrs paliek pie sava un jūtas, kā uzvarētājs.
Ir muļķīgi meklēt terorisma cēloņus reliģijā un ticībā.
Ja cilvēks ir reliģiozs un ticīgs, tad viņš atbalsta krusta karus ?
ja cilvēks ir ateists, tad viņš atbalsta komunisma režīmus ar visām viņu represijām ?
Apgalvojums "es neticu, jo tam nav pierādījuma" - parasti nāk no cilvēkiem kuri neskatoties uz izglītībām un savu prāta loģiku, spēj saskatīt visu sev apkārt tikai šaurā lenķī. Var skatīties plašāk un domāt plašāk. Varbūt tas atvedīs pie patiesības.
Bieži vien pārliecināti ateisti, kas par visām pūlēm cenšas pierādīt ka "tur nekā nav" pēc daudziem gadiem paši ir kļuvuši ticīgi.
Apgalvojums "es neticu, jo tam nav pierādījuma" - parasti nāk no cilvēkiem kuri neskatoties uz izglītībām un savu prāta loģiku, spēj saskatīt visu sev apkārt tikai šaurā lenķī. Var skatīties plašāk un domāt plašāk. Varbūt tas atvedīs pie patiesības.
Bieži vien pārliecināti ateisti, kas par visām pūlēm cenšas pierādīt ka "tur nekā nav" pēc daudziem gadiem paši ir kļuvuši ticīgi.
“Large numbers of strangers can cooperate successfully by believing in common myths. Any large-scale human cooperation – whether a modern state, a medieval church, an ancient city or an archaic tribe – is rooted in common myths that exist only in people’s collective imagination.” Yuval Noah Harari