Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Spirāle

 
Reitings 16
Reģ: 09.03.2019
Šeit ir bijušas daudz un dažādas tēmas , bet uz savu jautājumu atbildi nneatradu un gribētos dzirdēt jaunākus un svīgākus pieredzes stāstus.
Nees dzemdējusi tādēļ interesē mini spirāle, pašlaik lietoju hormonālās tabletes Lyndynette 20 , jo bija ļoti neregulāras mēnešreizes un tādēļ ginekoloģe izarsktija tabletes + kā izsargāšanos. Tā kā zinu ka tabletes noteikti nekas labs nav tad nu apsveru domu par spirāli, vai no spirāles arī viss tur ieiet ritmā, nav tā ka var būt neregulāras , zinu ka stiprums mēnešreizēm var palielināties, bet pašlaik tieši interesē par to ciklu. Un cik tas izmaksātu?
Noteikti šo arī apspriedīšu šodienas vizītē pie ginekoloģes bet tomēr pieredzes stāsti ir pieredzes stāsti, daudz ko ārste arī var nepateikt līdz galam.
13.03.2019 13:32 |
 
Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Man ir Fleree hormonālā spirāle, pati esmu arī nedzemdējusi. Ja jāatbild uz jautājumu - vai tas ir labāk kā tabletes, tad varu teikt, ka nē. Tas tāpat ir svešķermenis.
Pirmie 6-7 mēneši bija ļoti smagi, šķiet, ka iedzīvoties spirālei bija grūti un man bija nenormālas sāpes katras mēnešreizes. Pilnīgi tā, ka pa zemi vāļāties varēja. Mēnešreizes vilkās dažreiz pat ilgāk pa 2 nedēļām.
Tagad ir pagājis aptuveni 1 gads un 3 mēneši, ir jau pierasts, sāpes vairs nav tik stipras, brīžiem vispār nejūtu, ka mēnešreizes būtu, bet tas MR garums tāpat ir līdz 1 nedēļai vai mazliet ilgāk (jā, man tas ir ilgi, jo pirms tam bija ~4-5 dienas). MR ir regulātas, principā pēc pulksteņa.
Izmaksāja man tas prieks 150 pati spirāle + vizīte un ielikšana.
13.03.2019 15:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!