Puisis aicina uz randiņu,bet....

Reitings 72
Reģ: 28.01.2019
Iepazinos forumā(ne šajā)ar puisi un tagad viņš mani sauc uz randiņu,bet viņš pat nezin kā es izskatos.Foto vietā man ir vienkārši kaut kāda random bilde no interneta,bet viņam gan ir viņa foto un links uz sociālu tīklu.Un īsti esmu apstulbusi,jo,manuprāt,tas ir dīvaini aicināt uz randiņu cilvēku,kuru pat neesi redzējis bildē.Arī es baidos no tā,ja piekritīšu randiņam,tad vai nu viņš neatnāks,vai arī atnāks un būs vīlies par to,kā es izskatos..Tātad jautājums-iet uz randiņu vai nē?
07.03.2019 20:28 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
ir jau vēl, kam patīk uz aklo. ar tām foto arī reizēm (ne jau tīklos utt, bet, piemēram, iepazīšanās portālos, tur tādas ieliek, ka satiekoties ne atpazīt nevar. pagriež, paceļ, aizēno utt :D)
08.03.2019 23:53 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man arī tomēr liktos dīvaini, ka pat vienu bildi nepajautā. Būsim tak reāli, lai cik forša personība, jābūt arī kam citam, jāpiesaista arī arēji. Ar to , ka ievēro personīgo higiēnu ir par maz. Lai tikai būtu draugi - tam galvenā ir personība un, lai nesmird pa gabalu, bet randiņojot vajag arī simpātijas kā pret pretējo dzimumu.
Bet jā, tiktos publiskā vietā, ne uzreiz adresi un brauc pakaļ. Tas kaut kā par daudz ar svešu cilvēku.
08.03.2019 23:58 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
iepazīšanās ir diezgan pilna ar dīvaiņiem. vienreiz viens no kaut kādas Smiltenes naktī uz Rīgu brauca... es, kā parasti, par paseniem laikiem
09.03.2019 00:25 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
iepazīšanās ir diezgan pilna ar dīvaiņiem. vienreiz viens no kaut kādas Smiltenes naktī uz Rīgu brauca... es, kā parasti, par paseniem laikiem

Es savulaik braucu no Jūrmalas uz Rīgu. Nu, attāluma ziņā, protams, nekas, bet braukt braucu pie mana vecuma cilvēka kurš atrakstīja draugos ziņu un piedāvāja Rīgā satikties. Pa nakti arī varot palikt. Kas man, tolaik 18 gadīgam skuķim - divreiz jāsaka!? Braucu, satikos, pa nakti paliku. Beigu beigās ar jauniepazīto personu ap sešiem rītā, sēžot Purčika 9.stāva dzīvoklī, smēķējot un dzerot atšālējušos alu, ieslīgu garās sarunās par dzīves jēgu, eksistenci, dzīvību un nāvi, gala rezultātā aizkavējoties dzīvoklī uz vēl pāris gadiem (toreiz paliku 3 dienas, pēc tam kopā pavadījām trīs gadus). A tagad!? Ja kāds svešinieks piedāvātu pie sevis pa nakti palikt, skatītos ar aizdomām. Jaunībā visādus dullumus var sadarīt, tomēr, skatoties ar vēsu prātu, tomēr gribas teikt, ka vajag uzmanīties. Tā ir kā laimes spēle: vari atrast kādu ar kuru diskutēt par dzīves jēgu, bet var arī uzķerties uz kāda, kuram diskusijas ne prātā nebūs.
09.03.2019 00:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits