Vīrietis neierosina iziešanu

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Ir tā, ka pārsvarā visus iziešanas pasākumus ierosinu un organizēju es. Vai tas būtu brauciens uz spa, vai ģimenes gājiens uz teātri, vai kaut vai vakarinas gan bejā. Nav tā, ka viņš nepiekrīt, pārsvarā jau piekrīt. Bet gribētos, lai arī viņš pacenšas, kaut vai lai brīvdienās ierosina aizbraukt uz kino, vai tiešām tas ir tik nereāli.
Kā ir jums?
03.03.2019 11:36 |

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Reeceejpele
Drīzāk viņš ir tas, kas mainījies. Attiecību sākumā viņš plānoja randiņus, pārsteidza mani u.tml. Tagad gan vairs nekur kopā iet neierosina
03.03.2019 14:10 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Mums ir tieši tāpat - izklaides, ceļojumus organizēju tikai es, biļetes pērku es. Vīrietis reizi pusgadā kaut ko ierosina, par ko jau es ļoti priecājos, tāpēc obligāti piekrītu, ja jau tāds brīnums noticis. :-D Viņš brīvdienas bieži strādā, tāpēc pat mani centieni un saucieni izbraukt ārpus mājām bieži ne ar ko nerezultējas - tāpēc vari vēl priecāties, ja Tavējais visam piekrīt, jo man nav problēmu visu domāt, organizēt pašai, bet es bieži atduros pret to, ka nekur nedosimies, jo lietderīgāk brīvdienās ir pastrādāt. Un tā nav man vienīgajai - zinu arī kolēģes, kuru vīru strādā ļoti daudz un izklaides notiek ļoti reti, jo tas viss laiks tiek nostrādāts. Tāpēc nav nemaz tik traki ar jums, ja vīrietis piekrīt, jo iespējams viņa prātā tas ir jūsu attiecību modeļa pienākumu sadalījums, kur viņš nejaucas - Tev mājas iekārtojums un kārtība tajā, ēst gatavošana, veselības jautājumi, izklaide, atpūta jāorganizē, bet viņam - auto, tehniskas lietas, remonti, būvdarbi vai lielāku pirkumu iegāde. Un viņš nemaz nav savā prātā iedomājies, ka Tevi kaut kas varētu neapmierināt. :-)
03.03.2019 15:03 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Dzērvenes :-D:-D
-
Man liekas no sākuma viniem gribas sevi parādīt spožāk, tāpēc kāpj pāri sev un protas saplānot, aizvest, pārsteigt utt. Pēc tam kaut kā atslābst. Bet es par to necepos un neko nepārmetu. Pieņemu un saorganizeju pati ko gribu, nav jau tā ka tas man prasītu dienām ilgu gatavošanos. Parasti ierosinu atrodu kādu ideju un tad palūdzu arī viņam palīdzību ta teikt saplānot precīzāk visu pa laikiem, ja tas ir kāds izbrauciens vai tml. Uz teātri aiziet vai kino jau neprasa nekādu organizēšanu, ierosinu, ka gribētos aiziet.. vienojamies, ko skatisimies un ejam.
03.03.2019 17:24 |

Reitings 2353
Gribēju parunāties, kā ir citām un ko domājat par manu situāciju, jo varbūt var ko labot

Ko Tu gribi salabot, to savu vīrieti? :-D nevajag bakstīt un zāģēt, izdari tak pati - aizejiet kaut kur un dzīvojiet laimīgi.
03.03.2019 17:28 |

Reitings 224
Reģ: 20.10.2015
Mums tā dzīve ir precīzi citādāka :-D Jeb, viņš vienmēr ir ar tādu “ excited “ garastāvokli visu plānot, domāt, pārsteigt un šis viss :-D dažreiz pat jūtos slikti, jo tik daudz neiesaistos, bet viņš tik mierina un saka “ Man patīk, mums plānot notikumus un Tev radīt intrigu “ un tā arī notiek. Es par visu uzinu pēdējā brīdī :-D nezinu, gan cik ilgi tas turpināsies, bet pagaidām viņš par visu ir uzņemies iniciatīvu (l)
03.03.2019 17:41 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Vismaz piekrīt :-)
03.03.2019 17:54 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Vismaz piekrīt
+++
04.03.2019 00:15 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Vīriešu un sieviešu attiecības ir simbioze starp abiem, nevis konkrēti kāda no dzimumiem nēsāšana uz rokām. Svarīga ir kopīgā ķīmija, nevis viens no indivīdiem. Tur arī meklē to prieku.

tad jau bērnu arī iznēsāsim kopā - tu augšdaļu, es apakšdaļu :-D būs mums simbioze
04.03.2019 08:44 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Nu ja vīrs nevar atnest mamutu, kamēr sieva ar gaidāmo vai nupat sagaidīto bērnu pa mājām, tad faktiski var arī iznēsāt uz pusēm. Bet labāk nenēsāt :-D
04.03.2019 08:59 |

Reitings 656
Reģ: 06.10.2014
Kāds sakars bērnu nēsāšanai ar sievietes izklaides iegribām. :-)
04.03.2019 09:04 |

10 gadi
Reitings 749
Nav vienīgais tev tāds. Arī priecājos, ka piekrīt :-D bet nu ekstra idejām apveltīts nav nekad bijis, tāpēc dikti nesēroju. Vnk citreiz besis, ka cilvēks var būt tik garlaicīgs un vnk vilkt to dzīvi uz priekšu tiiik vienmuļā veidā. Saprotu, ka ir arī finansiālā puse, kas bremzē mega ceļojumos braukāt, bet nu ar start-upiem zināja uz ko iet līdz uzņem apgriezienus.
06.03.2019 12:18 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Mūsu ģimenē parasti ir tā - es pamatā ierosinu, un tad vīrs ķeras realizēt, viņam patīk plānot, meklēt ekskursiju maršrutus, viesnīcas utt. Atkal uz pasākumiem, uz kuriem es gribu, bet viņš negrib, viņš man sarunās kompāniju, transportu, pasēdēs ar bērniem, lai tikai viņam nav uz turieni jābrauc. :D Tiesa, ja man būtu gan jāierosina, gan viss jāsaplāno, tad gan es pārāk priecīga nebūtu.
06.03.2019 12:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits